Cum sa reusesti in viata?

Cum sa reusesti in viata

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Omul mereu a avut inclinatia spre reusita, spre succes, deci probabil aceasta este o intrebare care sta pe buzele tuturor: Cum sa reusesti in viata? Care este cheia succesului? Ce trebuie sa faci pentru a ajunge acolo unde isi doreste toata lumea? Ce inseamna a reusi, sa fie oare legata treaba doar de bogatie sau in acest proces sunt mai multe lucruri implicate, unele care nu au legatura cu averea fizica?

In ziua de astazi a reusi in viata este egal cu a avea multi bani, o casa, o sa masina, o familie. Nu mai conteaza daca tu esti o persoana negativa, daca nu ai facut niciodata bine in viata ta, daca mereu te-ai gandit doar la tine, nu si la altii. Atat timp cat esti bogat, esti catalogat drept un om care a izbandit in viata.

Oare toata lumea a uitat si de hrana sufleteasca? Daca esti tu multumit cu ceea ce esti, mai conteaza si ce spun altii? Ma gandesc uneori ca este de ajuns sa-ti placa tie ceea ce ai devenit si nu sa devii ce vor altii. Bogatia este in ochii tai, in faptele pe care le faci, in lucrurile pe care reusesti sa le influentezi in bine, prin actiunile tale.

Reusita inseamna atunci cand ai un impact major asupra lumii si schimbi mentalitati si concepte, pe care unii le-ar considera de neclintit.

La final, va doresc sa reusiti in viata, indiferent de ceea ce inseamna pentru voi acest lucru, fie ca va doriti bogatie sufleteasca, fie ca vreti sa ajungeti niste oameni foarte bogati.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *