Cum sa scapi de plictiseala rapid si fara multa bataie de cap

Cum sa scapi de plictiseala rapid si fara multa bataie de cap

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Omul, in general, se plictiseste repede si din orice. Este de ajuns sa faci acelasi lucru de mai multe ori, ca imediat pune stapanirea pe tine o anumita stare care te indispune si te face sa-ti doresti altceva.

Plictiseala nu este buna si dauneaza grav sanatatii, deci incercam cu totii sa scapam de ea cat mai repede. Unii oameni se plictisesc mai repede, iar altii mai greu. Lucrurile pe care pe unii ii plictisesc, pe altii ii distreaza. Nu suntem la fel, fiecare are personalitatea lui si in consecinta, ceea ce ii distreaza pe altii, pe noi poate sa ne plictiseasca. Si atunci cand se instaleaza aceasta stare asupra noastra, cautam sa iesim din ea, prin orice mijloace posibile.

Unii se duc sa danseze in club, altii merg sa se roage, unii se duc sa inoate, altii sar cu parasuta din avion, unii prefera sa se intreaca in automobile, iar altii planteaza pomi pentru binele omenirii, unii se duc in parcurile de distractie, altii merg la o lunga partida de pescuit. Indiferent de lucrurile care ne fac placere, care ne relaxeaza, cert este ca incercam cu totii sa scapam de plictiseala.

Un om plictisit nu mai da randament in nimic, nici la munca, nici acasa, nici in societate in general. Plictiseala este cauza pentru care unii ajung sa nu le mai pese de nimic. Cand suntem plictisiti, avem nevoie ca de aer de ceva care sa reuseasca sa ne incarce bateriile pentru zilele care vor veni. Nu poti sta plictisit, pentru ca ajungi sa te plictisesti si de plictiseala. Unii incearca doar sa dea senzatia ca ei se distreaza foarte mult, insa in realitate au o viata tare trista si urata. Ceea ce fac ei este doar pentru a demonstra altora ca ei stiu cum sa-si traiasca viata, insa nimic mai neadevarat.

Sunt si multi oameni care se plictisesc si nici macar nu incearca sa iasa din aceasta stare, deoarece nu au ambitia sa faca asa ceva. Prefera sa se afunde si mai multa intr-o viata anosta, care pana la urma risca sa le afecteze sanatatea, deoarece plictiseala duce la stres si stresul la tot felul de boli pe care ai putea sa le eviti, daca ti-ar pasa de propria persoana.

Sunt si putini oameni care nu se plictisesc indiferent de ceea ce ar face, deoarece mereu reusesc sa aduca ceva nou in viata lor. Sunt inventivi si asta le confera dreptul de a nu se plictisi. Asta este cheia in incercarea de a nu cadea prada plictiselii. Sa nu te dai batut, sa cauti mereu sa gasesti partile bune chiar si in lucrurile care nu sunt tocmai in regula, sa iti spui ca tu nu poti fi infrant de plictiseala, sa gasesti mereu noi modalitati de schimba ceva plicticos, in ceva amuzant si distractiv. Noi suntem responsabili pentru felul in care ne distram si pentru felul in care suntem de sanatosi.

Sper sa nu va plictisiti, indiferent de ceea ce faceti acum si va doresc sa aveti o sanatate cat mai buna si voi si familiile voastre. Eu am plecat sa incerc sa scap de plictiseala si acum am zambit scriind acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *