Cum să slăbeşti rapid şi garantat

metoda rapida slabire

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Dacă ai ajuns să citeşti acest articol, înseamnă că doreşti să slăbeşti rapid şi garantat, iar tot ceea ce ai încercat până acum, nu a dat roade. O să îţi spun de ce nu ai reuşit să slăbeşti până în acest moment, în acelaşi timp îţi voi dezvălui şi metode prin care poţi scăpa de surplusul de greutate, altele decât cele pe care le-ai tot utilizat şi care nu ţi-au folosit la nimic, din contră.

Acceptarea că avem o problemă şi că dorim să slăbim cât mai rapid

Primul pas către o slăbire rapidă, este să acceptăm faptul că avem o problemă şi să încercăm să o înlăturăm. Ţin minte că atunci când eram în liceu, îmi plăcea tare mult de profesoara de geografie, pentru că-şi dădea interesul să ne înveţe, în acelaşi timp era şi apropiată de noi. Ei bine, respectiva profesoară ne-a spus într-o zi că oamenii graşi sunt nesimţiţi. La prima vedere, această afirmaţie poate părea una dură, care te poate lăsa cu gura căscată, însă dacă stai şi te gândeşti mai bine, îţi dai seama că poate are dreptate. Ceea ce dorea ea acolo să spună, cred, este că dacă nu faci nimic pentru a avea grijă de tine, de sănătatea ta, nu poţi nici să-i respecţi pe cei din jurul tău. Este acea vorbă că dacă nu te respecţi pe tine însuţi, nu ai cum să-i respecţi pe alţii, care este cât se poate de reală.

Asta înseamnă că trebuie să lăsăm de-o parte eternele scuze cum că noi mâncăm puţin, însă ne îngrăşăm orice am face, că avem probleme cu glanda tiroidă, că ne-am îngrăşat din cauza decepţiilor sau a extratereştrilor. Eşti gras pentru că mănânci mult, nu pentru că este corpul tău de vină sau altcineva. De exemplu, dintre toţi acei oameni care au supravieţuit lagărelor naziste, nu puteai vedea nici măcar o persoană grasă, din contră, şi mă gândesc la faptul că erau şi pe acolo indivizi care aveau probleme cu glanda tiroidă, sau care se îngrăşau mult prea repede din cauza moştenirii primite din partea părinţilor, care erau şi ei graşi.

Dacă acceptăm faptul că noi suntem singurii vinovaţi pentru kilogramele în plus pe care le avem şi vrem să aflăm cum să slăbim rapid, putem trece la pasul următor. Această vinovăţie nu este una care să nu poată fi îndreptată, mai ales că obezitatea este o “boală” care poate fi destul de uşor înlăturată, spre deosebire de altele mult mai grave.

De ce nu am reuşit să slăbim până acum, deşi am încercat tot felul de metode şi diete?

Dacă tot am încercat până acum să slăbim şi nu am reuşit, înseamnă că respectivele metode de slăbire nu au fost bune sau nu ni se potrivesc. Niciodată nu am avut încredere în diete, pentru că oricât de diversificate ar fi ele, tot presupun o anumită rutină, iar oamenilor nu le place să facă acelaşi lucru în fiecare zi, pentru că ar părea o obligaţie şi obligaţiile cauzează stres. Asta înseamnă că şi acesta poate fi un motiv pentru care nu ai reuşit să slăbeşti până acum: faptul că te simţeai forţat să faci acelaşi lucru în fiecare zi, până când te-ai plictisit şi ai renunţat.

De multe ori nu reuşeşti să slăbeşti fiindcă nu ai ambiţia necesară. Dacă nu ai suficientă ambiţie, nici nu trebuie să mai citeşti ceea ce voi scrie mai jos, pentru că în lipsa ei lucrurile nu vor ieşi aşa cum doreşti tu. Nimic nu este posibil fără ambiţie, nici măcar metodele mele de slăbire rapidă. Ambiţia cred că este cel mai important factor în decizia ta de a slăbi.

În cazul în care eşti o persoană foarte ambiţioasă şi tot nu ai reuşit să slăbeşti, alta poate fi cauza. Sunt destule persoane care au tăria psihică necesară pentru a slăbi, însă care greşesc atunci când cred că înfometarea este soluţia problemei pe care o au. Oricâtă ambiţie ai avea, dacă te înfometezi crezând că vei scăpa în câteva zile de kilogramele adunate în ani de zile, te păcăleşti singur. Nu doar că vei ceda destul de repede, pentru că nu vei rezista, însă îţi vei pune şi sănătatea în pericol. Înfometarea cred că este prima cauza pentru care oamenii nu reuşesc niciodată să slăbească, oricât de mult ar încerca.

Bine, şi atunci cum pot să slăbesc rapid?

Secretul pentru a slăbi rapid, este să mănânci mai puţin, însă nu atât de puţin încât să ajungi să te înfometezi. Trebuie găsit acel echilibru între cantitatea de mâncare pe care o consumi şi efortul pe care îl depui, care să îţi permită continuarea treburilor pe care le ai de îndeplinit în fiecare zi, fără a simţi acea senzaţie teribilă de foame, ca atunci când te înfometezi.

Asta înseamnă că ideea este să mănânci mai puţin, fără a te înfometa. Poţi să mănânci cam orice, atât timp cât nu mai faci abuz ca înainte. De exemplu, poţi să mănânci peşte, care este excelent pentru sănătate şi nici nu este prea scump, că tot spun unii că să slăbeşti costă prea mult. Nu este adevărat. Pentru a nu-ţi risca sănătatea atunci când vrei să slăbeşti, 200 de g de carne şi 800 de grame de legume, în fiecare zi, ar trebui să-ţi ofere energia, vitaminele şi mineralele necesare.

Dacă poţi să nu mai mănânci după 6 seara, ar fi excelent, slăbirea fiind realizată şi mai rapid.

Cu toate acestea, atunci când scazi din cantitatea de alimente, simţi o uşoară senzaţie de foame, orice ai face. Aici ai nevoie de ambiţie, fiindcă prima săptămâna este cea mai importantă. Dacă treci peste ea, acea senzaţie va scădea din ce în ce mai mult din intensitate, până nu va mai rămâne nimic din ea. Psihicul tare este foarte important aici, pentru că el îţi va dicta să mănânci în continuare, chiar dacă nu ai nevoie.

Odată cu această micşorare a cantităţii alimentelor pe care le consumi, adică a caloriilor, este posibil să apară şi acea senzaţie de mâini şi picioare reci, sau chiar a întregului corp, mai ales dacă ai probleme cu circulaţia. Vă scriam eu, nu cu mult timp în urmă, că această senzaţie poate fi înlăturată dacă mâncaţi un cub de drojdie proaspătă. Aceasta este foarte bună pentru sănătate, deoarece conţine, printre altele, tot complexul de vitamine B.

Nu trebuie să vă gândiţi la acest mod de a slăbi ca la o dietă, pentru că este posibil să intervină acea stare de plictiseală de care am scris mai sus, care poate conduce la abandon, ci la un nou stil de viaţă pe care l-aţi început.

În cazul în care puteţi, şi nu vad de ce nu aţi putea, atât timp cât nu aveţi vreo problemă fizică, una care să nu vă permită aşa ceva, alta în afară de obezitate, ar fi bine să faceţi şi efort fizic. Aici mă refer la sport.

Mersul pe bicicleta de fitness, sau pe bandă, poate face adevărate minuni asupra felului în care arătaţi. Nici aici excesele nu sunt bune, mai ales dacă nu aţi mai făcut aşa ceva în ultima perioadă de timp. Puteţi începe cu doar câteva minute, cinci să spunem, pe care le puteţi mări pe zi ce trece. Alt secret de a slăbi, este acela de a depunde în fiecare zi efort moderat ca intensitate şi de lungă durată, fiindcă aşa consumaţi din grăsimi.

Asta înseamnă că, treptat, puteţi ajunge la 50 de minute de pedalat, să spunem, adică atât cât ar trebui ca să începeţi să ardeţi grăsimi. Pentru a vă ambiţiona, trebuie spus şi faptul că după atât de mult pedalat, în corp apar acele substanţe care sunt responsabile cu fericirea, exact ca atunci când aveţi orgasm, precum şi când consumaţi ardei foarte iute sau ciocolată amăruie (minim 80% cacao).

Este posibil să vă gândiţi: O.K, eu abia mai am energie să stau în picioare şi tu mă pui să fac sport?

Dacă nu aveţi suficientă energie pentru a face şi sport, este cazul să apelaţi la arzătoarele de grăsimi, cele care vă pot da şi suficientă energie, astfel încât să faceţi sport fără probleme.

Cele mai bune arzătoare de grăsimi:

Ceaiul verde

Ceaiul verde este cel mai ieftin şi cel mai bun arzător de grăsimi pe care îl vei găsi pe piaţă. Nu trebuie să daţi banii pe tot felul de ceaiuri ce au denumiri pompoase, care după ce că sunt scumpe, vă pot oferi şi senzaţia că aţi fost păcăliţi, deoarece conţin ghici ce: tot ceai verde.

Nu mai trebuie să scriu prea multe despre ceaiul verde, fiindcă s-a tot vorbit despre el. Conţine, printre altele, vitamina C şi cofeină. Ambele sunt bune pentru sănătate, iar despre cofeină se spune că ar ajuta destul de mult la slăbire, pe lângă faptul că îţi oferă energie şi te ajută să te concentrezi. Consum de mulţi ani de zile ceai verde, înlocuind astfel cafeaua. Nici nu mai ştiu de cât timp nu am mai băut cafea, pentru că eram destul de mic pe vremea aia. Spre deosebire de cafea, ceaiul verde conţine mai puţină cofeină, cam 30 de mg la o cană, versus 100 de mg, ceea ce eu spun că este mai în regulă. Vă recomand să-l faceţi la 100 de grade, nu cum scrie pe Internet la 70, pentru că astfel, chiar dacă este mai amar, din cauza taninului, va conţine mai multă cofeină, deci va fi mai tare. Nu vă îngrijoraţi din cauza efectului laxativ al ceaiului verde, deoarece acesta dispare cu timpul.

L-Carnitina

Despre L-Carnitina s-a vorbit la fel de mult ca despre ceaiul verde, însă nu sunt mulţi care folosesc respectiva substanţă pentru a slăbi, fiindcă nu ştiu de efectele acesteia în ceea ce priveşte arderea grăsimilor. Este la fel de ieftină precum ceaiul verde şi destul de nebăgată în seamă, mulţi afirmând că acest remediu bun pentru orice, nu doar pentru slăbire. Nu beneficiază de prea multă atenţie din partea producătorilor, tocmai pentru că este ieftină, iar ceea ce este ieftin şi nu aduce bani precum nişte medicamente scumpe, nu se merită a fi produs şi comercializat.

L-Carnitina transportă grăsimile către muşchi, acolo unde sunt transformate în energie.

Vă recomand L-Carnitina de la Redis, pentru că mai ieftină ca acolo nu veţi găsi. Nu varianta pastile, ci plicuri (L-Carnitin Instant), deoarece conţine şi fructoză, cea care vă va oferi şi mai multă energie.

Puteţi să amestecaţi conţinutul plicului într-o cană cu ceai verde, deoarece aşa anulaţi şi efectele negative ale fructozei şi veţi îndulci şi ceaiul verde, care preparat la 100 de grade este destul de greu de băut, din cauza faptului că-i prea amar.

O astfel de combinaţie între L-Carnitină şi ceai verde, reprezintă o adevărată bombă nucleară pentru grăsimi. Dacă beţi o astfel de cană dimineaţa, pe burta goală, cu jumătate de oră înainte de a alerga pe bandă sau de a pedala pe bicicletă, vă veţi simţi precum Superman în timp ce zboară.

Dacă urmaţi sfaturile mele de mai sus, nu aveţi cum să nu slăbiţi rapid. Rapid înseamnă că se vor vedea rezultate semnificative după prima lună, iar după trei luni de zile veţi ajunge la greutatea dorită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *