Cum sa te tratezi de timiditate

Cum sa te tratezi de timiditate

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Sunt sigur ca multora dintre voi li s-a intamplat sa devina dintr-o data crispati, atunci cand a fost vorba sa interactioneze cu persoanele de langa ei, mai ales daca erau de sex opus. Acest lucru se intampla din cauza timiditatii unora dintre noi, mai ales cand suntem fara experienta sau ne este mai greu sa ne exprimam oral, decat atunci cand o facem in scris. Timiditatea poate fi atat un lucru bun, insa si unul negativ, in functie de imprejurarea in care ne gasim. De exemplu, daca suntem la un interviu de angajare si suntem timizi intr-o masura mult prea mare, este posibil ca angajatorul sa considere acest lucru ca pe o slabiciune si sa va refuze. In alte conditii, timiditatea poate sa fie un atu, un lucru bun, daca ne gandim ca unor fete sau baieti le plac fiintele mai gingase si nu suporta obraznicia.

Daca ne gandim ca a fi timid poate fi o vulnerabilitate din partea noastra, hai sa va spun cum sa va tratati de ea, cel putin in cazul meu aceasta metoda este destul de eficienta. Atunci cand trebuie sa ma intalnesc cu cineva important, ma gandesc la faptul ca acea persoana este si ea tot un om, la fel ca mine, deci nu am niciun motiv sa devin timid in preajma ei. Astfel, reusesc sa scap de toata timiditatea care in mod normal este posibil sa apara in cazul unor intalniri cu persoane pe care nu le cunosc si reusesc sa ma concentrez la ceea ce am de facut.

Cu acestea fiind spuse, sper ca am reusit sa va insuflu si voua o urma de curaj, pentru a scapa de timiditate si a ajunge sa faceti ceea ce v-ati propus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *