Cum sa-ti alegi prietenii?

Cum sa-ti alegi prietenii

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

“Cum sa-ti alegi prietenii?” este o intrebare care probabil sta pe buzele multora dintre voi, mai ales cei care ati fost dezamagiti de catre acestia, sau care aveati mult mai mari asteptari de la ei si in final s-a dovedit ca prietenia pe care voi in mod sincer le-ati acordat-o, nu au meritat-o si v-ati irosit timp si bani cu ei, cand puteati face altceva in toata aceasta perioada.

Este greu sa dai niste instructiuni clare si sigure despre cum sa-ti gasesti si alegi prietenii, deoarece nimeni nu stie acest lucru. De multe ori se spune ca ei te gasesc pe tine, deoarece cine se aseamana, se aduna si cred ca este adevarat, pentru ca trebuie sa existe o anumita potrivire de caractere pentru a iesi si acea prietenie sincera, pe care si-o doreste toata lumea. Un prieten adevarat se gaseste rar, de aceea oamenii au unul, doi sau maxim trei prieteni intimi, carora pot sa le destainuie si cele mai adanci secrete, stiind ca acestea vor ramane la ei si nu vor ajunge si la urechile altora.

Un prieten sincer este cel care ar face orice pentru tine, care ar sari in foc sa te apere si care te-ar ajuta oricand, atunci cand esti la necaz si suferinta. De obicei, atunci cand dai de greu, falsii prieteni vor disparea, nu vor mai vrea sa mai auda de tine si acesta este un test pentru a afla cine iti este aproape in momentele grele si cine te paraseste la primul semn de ananghine.

Asa cum nu exista o forumula magica pentru a-ti gasi niste prieteni adevarati, aflarea acestora se face cu ajutorul destinului si a chimiei dintre persoane, care ajung sa fie apropiate fara a depune vreun efort sau a forta lucrurile.

La final, va doresc sa aveti parte numai de prieteni apropiati si daca-i gasiti, sa-i tineti aproape, sa nu-i pierdeti, pentru ca ei vor fi mereu alaturi de voi, indiferent de orice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *