Cum sa tratezi situatiile care au legatura cu tine

Cum sa tratezi situatiile care au legatura cu tine

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Acest articol este despre cum sa tratezi situatiile care au legatura cu tine, adica acelea care ar putea sa te influenteze in vreun fel, de cele mai multe ori negativ. Cu totii am fost pusi in situatii cand sa spunem lucruri povestite de prietenii nostri, care erau date drept exemplu negativ, ni s-au intamplat si noua. Sau in alte cazuri, lucruri pe care le vedem la televizor, in filme si asa mai departe, aveau legatura cu existenta noastra si nu erau tocmai placut de vizionat.

Toate aceste cazuri care au legatura cu viata mea, care mi-ar trezi amintiri deloc placute ale existentei mele, le tratez cu o mare indiferenta. Nu las nimic din ceea ce ar putea sa-mi faca rau, sa ma atinga. Ma gandesc ca acele fapte au legatura strict cu persoanele in cauza si nu cu mine, in acest fel ma protejez in fata rememorarii unor evenimente mai putin placute din viata mea, care ar putea sa-mi creeze stres si o stare de tristete in general.

Nu trebuie sa lasam trecutul sa ne bantuie mereu, deoarece nu vom mai vedea lucrurile bune care sunt pe care sa ni se intample in prezent si viitor. Fantomele trecutului trebuie sa ramana acolo, nu sa fie inviate de fiecare data cand unii ne amintesc de ele. Este un fel de capsula de protectie, care nu poate fi patrunsa de majoritatea gandurilor rele.

Evident, suntem oameni, asta inseamna ca mai sunt si lucruri pe care nu poti sale opresti, sa le filtrezi in incercarea de a le interzice dreptul de a te indispune, insa in general nu trebuie sa ne lasam afectati de asa ceva.

La sfarsit, sper ca am reusit sa va indulcesc un pic existenta prin aceste sfaturi si sper sa nu lasati faptele altora, care ar avea legatura cu ale voastre, sa va faca viata mai trista.

Va doresc o viata plina de fericire si impliniri!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *