Cum se face sex

cum se face sex

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Mulţi sunt cei care doresc să afle cum se face sex, fie că sunt la începutul unei relaţii sau că relaţia lor durează de mai mult timp, mai ales dacă vorbim despre nişte persoane fără experienţă. Dacă doreşti să afli cum să faci sex şi nu ai suficientă experienţă, pentru a nu-ţi dezamăgi prietenul sau prietena, trebuie să citeşti cele scrise puţin mai jos.

Fie că unii îi spun dragoste, dacă relaţia a evoluat şi s-a ajuns la astfel de sentimente, fie că alţii îi spun sex, toată lumea vrea să facă aşa ceva, deoarece este atât o nevoie fiziologică, precum şi o plăcere deosebit de mare. Chiar dacă toţi oamenii vorbesc despre sex sau îl practică, nu înseamnă că aceştia ştiu şi cum să-l facă aşa cum trebuie. Sunt destule lucruri pe care oamenii le greşesc, fie din prea multă grabă, fie din prea multă monotonie sau necunoaştere.

Dacă discutăm despre o relaţie aflată la începutul ei, şi te gândeşti cum să o convingi pe cealaltă persoană să facă sex cu tine, atunci ai nevoie de următoarele sfaturi. În cazul fetelor, nu prea sunt multe de spus, deoarece ele fac sex cu aproape oricine vor ele, însă atunci când discutăm despre băieţi, să ştii cum să o faci să vrea să facă sex cu tine, ca mai apoi să ştii cum se face sex, este absolut necesar, altfel vei lăsa o impresie proastă şi sunt şanse mari să nu vă mai vedeţi şi a doua oară. Sau dacă vă vedeţi, este posibil să mai rămâi doar un timp lângă persoana respectivă, deoarece până la urmă va căuta altceva, în ideea că tu nu îi oferi ceea ce trebuie. Sex ştiu mulţi să facă, însă puţini sunt cei care ştiu să facă sex de calitate.

Înainte de a discuta despre cum se face sex, trebuie să vorbim despre cum să o convingi să se ajungă până acolo. În primul rând, fetelor nu le place să te rogi de ele. Nu încerca să o rogi să faceţi sex, pentru că ar fi cea mai mare greşeală. Nu le dezgustă nimic mai rău pe fete, ca faptul de a te milogi de ele să faceţi sex, mai ales atunci când este pentru prima dată. Fetele vor un bărbat lângă ele, nu altă fată. Cel puţin cele heterosexuale. În cazul în care te rogi de ea să faceţi sex, mai mult ca sigur că nu se va ajunge până acolo.

Pentru început, câteva minute de săruturi intense, în timp ce staţi cât se poate de apropiaţi unul de celălalt, o vor face să se simtă în largul ei şi să-i vină idei care au legătură exact cu acel lucru la care te gândeşti şi tu. Desigur, acum tu te afli la tine sau la ea. Ea ştie pentru ce se află la tine, că doar pentru asta a venit, în caz că nu este virgină sau chiar şi aşa. În timp ce vă sărutaţi, poţi începe uşor să-i descoperi formele corpului. Unele fete nu vor spune nimic, altele vor protesta doar de faţadă. Nu forţa lucrurile! Dacă nu vrea, renunţă, cel puţin pentru moment şi continuă să o săruţi. În cazul că nu o mai atingi cu mâna, o poţi face cu penisul. Ar fi o idee bună să renunţi la chiloţi până să te vezi cu ea şi să-ţi iei nişte pantaloni care să-ţi permită să faci acest lucru. Fetele adoră să simtă un penis tare pe burta lor. Spun că un penis tare, pentru că românii nu cred că au probleme cu mărimea.

După ce ţi-ai petrecut suficient timp în această poziţie, adică tu peste sau lângă ea, încearcă să intri puţin şi între picioarele ei, chiar dacă încă purtaţi haine. În caz că spune ceva, îi răspunzi şi tu pe un ton vesel, că doar vă jucaţi. În cazul în care ai ajuns între picioarele ei, chiar şi în timp ce sunteţi îmbrăcaţi, sunt şanse mari să ajungi acolo unde îţi doreşti, aşa că nu te grăbi.

În continuare, o poţi săruta uşor pe gât, iar dacă simţi că acest gest îţi va arde buzele, din cauză că prietena ta a devenit o adevărată sobă vie, poţi merge mai departe, revenind lângă ea, în timp ce îţi strecori uşor mâna între picioarele ei, încercând să-i masezi clitorisul prin haine. Cu siguranţă acum nu va mai spune nimic, sau dacă o va face, va fi doar aşa, un fel de „dezbracă-mă cât poţi de repede, şi fute-mă”.

De aici şi până la „cum se face sex”, mai este doar un mic pas, acela de a încerca să o dezbraci. Nu te opri din săruturi, în timp ce-i desfaci pantalonii încet. Unele nu vor spune nimic, altele îţi vor bloca mâna. Dacă o face doar aşa, fiindcă fetelor le place să se lase greu, deoarece altfel cred (greşit) că le vei considera curve, o poţi linişti spunându-i că nu are de ce să-şi facă griji. Funcţionează întotdeauna. Dacă vezi că nu vrea şi nu vrea, nu forţa lucrurile. Cel mai bine este să-i spui că o conduci acasă, sau că pleci tu. Fie va încerca să te oprească, fie te va lăsa să pleci şi se va îneca în lacrimi, gândindu-se că nu a procedat corect, încercând să-şi răscumpere greşeala data viitoare. În cazul extrem că este una dintre acele fete proaste, care nu vrea nici atunci, nici data viitoare, este cazul să renunţi la ea şi să-ţi faci altă prietenă. Nu are rost să te stresezi degeaba, dacă vezi că nu ai cu cine.

În cazul în care ai dezbrăcat-o, poţi coborî uşor cu limba înspre clitorisul ei. Nu trebuie să-ţi fie ruşine, doarece face parte din pachetul standard al dragostei zilelor noastre. Mai departe cred că te descurci şi singur, în ceea ce priveşte „cum se face sex”.

Urmează sfaturile de mai sus şi ar trebui să iasă o partidă de sex pe cinste, în marea majoritate a cazurilor. Se poate să iasă şi pe dos, adică să nu-ţi placă nici ţie, nici ei, din cauza faptului că sunteţi la început şi poate să intervină crisparea. Nu-i nimic, te vei mai întâlni cu ea şi veţi învăţa ceea ce îi place şi invers. Te vei mai întâlni cu ea, nu-i aşa? Astfel procedează băieţii adevăraţi, respectă fetele. Nu aleargă doar după sex, ci după o relaţie.

Uitasem să scriu ceea ce-i mai important în legătură cu acest articol despre „Cum se face sex”.

Atunci când o vei invita la tine, ea te va întreba de ce. Ţi-am mai spus că ştie şi ea de ce vine la tine, însă vrea să audă răspunsul tău. Răspunsul tău va fi ceva de genu’ „Îmi este dor de tine mult de tot şi vreau să te ţin în braţe şi să te sărut. În -parc, bar, terasă, club, muzeu etc – este aiurea / nu putem face asta. Dacă vrem amândoi, putem să ne şi iubim.” Spune-o pe un ton haios, însă nu să râzi cu gura până la urechi. Fetelor le plac băieţii amuzanţi şi cei care sunt sinceri. De asemenea, le sunt pe plac băieţii care le dau impresia că atât lacătul, cât şi cheia se află la ele. Dacă îi spui clar pentru ce aţi putea să vă vedeţi, pleci din start cu un avantaj foarte mare. Va veni la tine mult mai liniştită, pentru că ştie că ştiţi ambii ce o să faceţi. În cazul în care nu-i spui, sunt şanse să faceţi ceva, sau nu. Este posibil să te refuze doar de dragul de a te refuza, pentru că nu ai fost sincer cu ea, sau pentru că o iei prin surprindere, chiar dacă, repet, s-a gândit şi ea că un băiat nu o invită la el să se uite la televizor sau să joace cărţi împreună.

Invitaţia trebuie făcută într-un mod politicos. Fetelor nu le plac mârlanii, cel puţin nu din prima, aşa că nu te gândi să-i spui că o chemi la tine să o fuţi. „Să ne iubim” este tot ceea ce are nevoie să audă, chiar dacă acel „iubim” înseamnă pentru majoritatea băieţilor să dai în ea până încep să i se desfacă şuruburile. Fetele vor dragoste, da? Despre futut poţi să-i spui mai târziu, când vrei să condimentezi treburile, fiindcă este posibil să mai intervină puţină plictiseală şi nu este în regulă să ţi se mai scoale doar când te gândeşti la prietena ei cea bună.

Sper că v-au fost de folos sfaturile despre „cum să faci sex”. Aştept să-mi spuneţi dacă au funcţionat în cazul vostru. Cu poze, evident! Nu cu voi! 🙂

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

4 comentarii

  1. Tu vrei trafic mare… si d-ala de tpu…!!! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *