Cum se face un id de Yahoo Messenger

yahoo messenger

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Daca nu stii cum se face un id de Yahoo Messenger, atunci ai nimerit unde trebuie, fiindca astazi iti voi explica toti pasii pe care ii ai de parcurs pentru a avea un id de Yahoo Messenger si, implicit, o adresa de e-mail de la Yahoo.

In primul rand, trebuie sa ajungi pe site-ul celor de la Yahoo, iar in coltul din dreapta sus vei vedea „Sign In”. Tii cursorul mouse-ului deasupra lui si la sfarsitul chenarului care apare, vei vedea „Utilizator nou? Inscriere”.

Dai click acolo si completezi formularul, care este unul mult mai simplu decat era inainte. In trecut, trebuia sa completezi mult mai multe date, inclusiv codul postal si un cod CAPTCHA ce iti dadea batai de cap.

In prima casuta treci numele, in a doua prenumele, dupa care iti alegi un nume de utilizator disponibil si terminatia, adica pe yahoo.ro sau .com. Precizez acest lucru, deoarece multi nu baga de seama ca si-au facut cont pe yahoo.ro si se asteapta sa primeasca mesaje pe yahoo.com. Inainte puteai sa-ti faci cont doar pe yahoo.com. Dupa asta, scrii parola, care trebuie sa fie intre 8 si 32 de caractere, sa contina atat litere mari, cat si mici, precum si cifre. Ai grija sa-ti alegi o parola cat mai lunga, una pe care o poti nota daca nu esti sigur ca o poti retine, pentru ca doar asa contul tau Yahoo poate fi in siguranta.

In casuta de mai jos iti treci numarul de telefon, in eventualitatea ca iti uiti numele de utilizator sau parola, pentru a ti le putea recupera, iar un pic mai jos, scrii data nasterii: luna, ziua si anul.

Mai apoi, bifezi casuta „Masculin” sau „Feminin” in functie daca esti baiat sau fata, dupa care poti trece un numar optional de telefon, altul decat cel obligatoriu, in cazul in care iti pierzi telefonul si doresti sa-ti recuperezi contul. Acesta poate fi un numar de telefon al unei rude sau al unui prieten in care ai incredere. In casuta „Relatie” poti scrie care este relatia ta cu persoana care detine numarul optional de recuperare (mama, tata, prieten, catel, purcel etc).

Dupa ce ai verificat toate informatiile, pentru a vedea daca ai scris totul corect, poti apasa butonul „Creare cont” si asta este tot.

De acum este posesorul unui cont Yahoo, pe care il poti folosi atat pentru a trimite e-mailuri, cat si pentru a folosi mesageria instanta, in ideea de a comunica impreuna cu prietenii tai.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *