Cum suna alerta de seism din Vrancea de pe INFP

Daca vrei sa stii cand vine urmatorul cutremur din Romania, mai precis din Vrancea, cu vreo cateva secunde sau zeci de secunde inainte, nu ai prea locuri inspre care sa te indrepti.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Singurul site gratuit din Romania care te anunta cu 20-30 de secunde ca se va produce un cutremur in zona Vrancea, de peste 4,5 grade pe scara Richter, este cel al INFP-ului.

O aplicatie inca in faza de testare, destul de modest realizata, insa daca isi face treaba este cat se poate de utila si binevenita.

Singura intrebare majora in legatura cu acest site, este “Cum naiba suna alerta de cutremur?”. Pe site poti citi doar ca “Aplicatia va emite un semnal sonor specific”. Care semnal sonor specific, pentru ca nu-i pus pe acolo nici macar un buton de test?

Cum nu stiam ce inseamna acel “semnal sonor specific” si nici nu am prins vreun cutremur live pe INFP, am zis a trebuie sa ma uit in sursa paginii, sa vad cum suna alerta de seism si sa fac un video in care sa puteti auzi si voi.

Doamnelor si domnilor, asa suna alarma de seism din Vrancea, de pe INFP, care am observat ca nici nu se repeta, deci trebuie sa fiti pe faza cand vine urmatorul cutremur:

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *