Cum te comporti atunci cand esti somnoros?

Cum te comporti atunci cand esti somnoros

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Sunt somnoros, trebuie sa recunosc. Abia m-am trezit si abia vad calculatorul, sa va scriu, asa ca daca fac vreo greseala, este de inteles. Imi este un somn de nu mai pot. Ma trezesc cu greu, de obicei, mai ales ca acum este foarte devreme. Casc si ma gandesc la ceea ce o sa va scriu. Sper sa va placa, la fel ca obicei. Am racit zilele acestea, pentru ca a inceput sa fie destul de frig fata de vara care tocmai a trecut. Vara a fost atat de cald si frumos, incat mi-as fi dorit sa nu se mai termine.

Din pacate, s-a terminat si dupa ea a venit o toamna friguroasa. Imi e dor de zilele de vara, cand puteam sa merg pe afara, prin oras, in pantaloni scurti. Acum trebuie sa porti imbracaminte mai groasa, deci nu mai este atat de confortabil.

Asta nu ar fi nimic, daca nu as fi racit usor. Stranut si ma simt destul de rau, asa ca am luat masuri sa-mi revin, deoarece atunci cand esti racit nu-ti arde de nimic. Ma ustura nasul si am o stare generala destul de rea. Trebuie sa fac intr-un fel sa-mi treaca raceala. Deocamdata am luat miere, beau multe ceaiuri si tot felul de astfel de remedii naturiste. Nu-mi plac medicamentele si le iau doar atunci cand este neaparata nevoie de ele. Sper sa-mi treaca repede racea, sa pot sa am o dispozitie asa cum trebuie, pentru a va scrie lucruri interesante. Acum este noapte, fiind ora patru dimineata, deci pe langa mine este o liniste destul de apasatoare.

Este intuneric si nu se aude nimic, fiindca lumea inca nu s-a trezit. Cum incepe sa se trezeasca, se da startul la acel murmur continuu, al oamenilor si masinilor care strabat strazile orasului meu. Este un oras cu doua milioane de locuitori, deci si zgomotul este mare.

Daca unii sunt dependenti de acest zgomot fara incetare, mie imi place linistea. O liniste care ma face sa ma simt bine, ma relaxeaza. O prefer mereu in locul acelui zgomot care nu te lasa sa gandesti limpede. Zgomotul orasului distruge ideile, fiindca nu poti sa fii atent atunci cand acesta exista. Cred ca toata lumea asta a fost creata in asa fel, incat ideile bune sa nu mai poata exista cu usurinta.

Toata lumea moderna se bazeaza pe a face toti acelasi lucru, fara a mai da posibilitatea marilor inventii sa iasa la lumina. Pentru a putea scoate ceva nou, ai nevoie sa te concentrezi, sa incerci sa te dai peste cap, pentru a reusi asa ceva.

Omul modern produce doar zgomot, un zgomot fara oprire, un zgomot care aduce cu el doar fapte normale, nu fapte unice si de mare angajament. Zgomotul nu inseamna evolutie, in sensul acela superb, nemaipomenit, care sa ne impinga inainte. Din contra. Zgomotul inseamna ca oamenii fac acelasi lucru, pentru a-si asigura ziua de maine, atat lor, familiilor lor si altora.

Progresul s-a nascut din oameni care au putut sa gandeasca intr-un mod linistit, unii oameni care nu au fost deranjati atunci cand au creat. Imi place noaptea, doar din acest punct de vedere, al faptului ca este liniste, in rest, sunt dependent de lumina zilei si de razele soarelui, cele din ce in ce mai putine.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *