Cum te poti schimba cel mai repede

Cum te poti schimba cel mai repede

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Nu toti suntem multumiti de ceea ce suntem noi astazi. Si aici ma refer la toate lucrurile care au legatura cu fiinta noastra, incepand cu felul in care ne comportam si pana la cariera noastra profesionala. Poate am fi vrut sa devenim altceva, mai ales cand ii vedem pe altii ca au ajuns ceea ce doream noi, lucru care ne ambitioneaza si ne face sa ne gandim la trecutul nostru.

Poate ca ne doream o cu totul alta meserie, cea pe care o avem acum si pe care nu o abandonam, fiindca ne asigura existenta, nu ne multumeste. Poate ca viata noastra sentimentala trebuia sa decurga in alt mod si ramanem cu o anumita persoana, pe care am parasit-o deoarece nu aveam experienta pe care o avem acum si nu stiam cum sa ne comportam.

Sunt multe variabile de luat in calcul, in toata aceasta poveste. Ideea principala este aceea ca nu suntem multumiti de ceea ce insemnam noi astazi si ca dorim o schimbare. Dorim sa cunoastem ceea ce inseamna fericirea, din toate punctele de vedere. Ne dorim sa dam timpul in spate si sa rezolvam altfel anumite situatii pe care nu le-am judecat corect atunci. Din pacate, timpul nu poate fi dat inapoi, insa putem sa schimbam lucrurile in prezent, putem sa incercam sa avem tot ceea ce ne dorim, inca de astazi, pentru ca inca putem sa facem multe lucruri. Daca nu am reusit ceva intr-o anumita perioada a vietii noastre, nu inseamna ca nu putem incerca din nou, chiar astazi sau zilele acestea, si, de aceasta data, poate chiar reusim.

Daca incetezi sa speri, nu vei reusi niciodata sa mai schimbi nimic. Daca te gandesti mereu doar la evenimentele neplacute din viata ta, atunci nu ai cum sa speri sa te schimbi, nu ai cum sa privesti la un prezent si viitor mai frumos, poate doar printr-un mare noroc. Sunt multe lucruri care depind doar de noi. Chiar daca nu toate lucrurile depind doar de noi, sunt si multe care tin doar de propria persoana si de vointa noastra.

Trebuie doar sa vrem si vom ajunge sa le realizam, chiar daca nu maine, chiar daca nu peste un an. Rezultatele muncii noastre vor aparea pana la urma, asta cu o singura conditie: sa dorim sa ne schimbam, sa vrem sa ne schimbam, gandul nostru sa stea doar la schimbare si nu la esec.

Esecul nu trebuie sa faca parte din viata noastra si chiar daca apare, trebuie sa-l lasam repede in urma, sa nu ne lasam doborati de el si sa continuam pe drumul nostru. Un drum frumos, unul care ne va duce inspre ceea ce vrem noi, nu ceea ce doresc altii. Nimeni nu trebuie sa iti spuna ce sa vrei sau ce sa faci. Tu trebuie sa fii stapanul gandurilor tale, pentru ca doar asa poti fi fericit.

Atunci cand gandesc altii pentru tine, mai ales ca traim intr-o lume destul de rea, una care mai mult se gandeste la ea, decat la noi, risti sa nu mai iei deciziile cele mai bune si greselile pe care le vei face in viitor, sa aiba mai mult legatura cu altii, cu deciziile lor, decat cu ale tale.

Tu trebuie sa decizi pentru tine, schimbarea este o cheie care iti apartine, pe care doar tu poti sa o introduci in lacatul vietii, cel care deschide usa catre viitor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *