Cum va arata Steaua in retur?

intrebare steaua

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

In mod normal, ar fi trebuit sa ma intreb cum va arata Steaua in urmatoarea editie de campionat, iar acest articol sa fie scris peste cateva luni de zile, deoarece credeam ca nu vor mai pleca jucatori de la echipa. Nu acum, poate din vara. Daca ar fi sa ma iau dupa informatiile citite pe GSp, Lukasz Szukala si Lucian Sanmartean sunt pe picior de plecare, mai devreme decat era prevazut, deoarece sunt doriti inca de pe acum de catre echipa antrenata de Victor Piturca, conducatorii clubului arab fiind dispusi sa plateasca pentru acest lucru.

Daca-i reala informatia, imi pare rau ca Steaua ramane fara doi jucatori valorosi, chiar din retur. Nu pentru ca ar fi un capat de tara si am putea pierde acest campionat, deoarece nu cred ca este cazul, celelalte echipe avand probleme de tot felul, ci fiindca Steaua va arata si mai putine lucruri decat a aratat in tur. Cu plecarea celor doi, jocul Stelei va fi unul si mai lipsit de calitate, rafinament, siguranta.

Chiar daca nu este un jucator perfect, pentru ca la inaltimea lui nu prea stie sa loveasca balonul cu capul, cel putin atunci cand se afla in atac, de multe ori timitand niste bolte care te exaspereaza, Lukasz Szukala isi face foarte bine treaba acolo unde ii este postul, in aparare. Prin interventiile sale, Lukasz Szukala da siguranta apararii si tot sigur este ca va fi greu de inlocuit.

De cealalta parte, plecarea lui Lucian Sanmartean va fi cel mai puternic resimtita si aici ma refer la faptul ca nu vom mai avea parte de driblingurile lui fine, de spectacolul pe care stie sa-l faca prin tehnicitatea sa, intr-un fotbal unde nu prea exista asa ceva, suporterul roman fiind nevoit sa caute in alta parte ceea ce nu gaseste pe la noi prin campionat.

Am citit de nenumarate ori mesaje ale iubitorilor de fotbal, despre cum acestia prefera sa vada meciuri din campionatele cu adevarat importante, renuntand sa mai vizioneze partide de la noi. Chiar daca ii inteleg perfect, eu inca ma mai uit si pe aici, pe la noi, pentru ca sunt suporterul Stelei, nu al Barcelonei sau Real Madridului. Un derby Real-Barca este superb, doar ca nu-mi starneste acele emotii pe care le am atunci cand Steaua disputa un meci important.

Revenind la subiectul acestui articol, se discuta si despre o eventuala plecare a lui Dodel. Tot la clubul antrenat de Victor Piturca. Bine ca nu s-a materializat, deocamdata, pentru ca Steaua ar fi pierdut si mai mult din valoare.

Pe tine, ca suporter, nu aceste plecari te deranjeaza cel mai mult, deoarece iti dai seama pana la urma ca viata isi urmeaza cursul si cei care insista primii sa se transfere sunt chiar jucatorii, insa neplacut este cand vezi ca nu sunt adusi la echipa alti fotbalisti buni, cunoscuti. Ma gandesc la faptul ca este imposibil sa-l inlocuiesti pe Sanmartean, insa nici nu poti imbunatati lucrurile prin aducerea la echipa a unui pusti despre care nu am auzit nimic.

Nu stiu cum va arata Steaua in retur, nu stiu cum va juca, insa, cel putin, am vazut ca au mai lucrat la stema despre care am scris zilele trecute si parca acum arata a ceva privibil.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *