Cunning Single Lady

Cunning Single Lady este un serial coreean de dragoste, despre doua persoane care se casatoresc pentru ca se iubesc, insa care ajung sa se desparta atunci cand dau de greu din cauza dificultatilor financiare. Cunning Single Lady a fost lansat in anul 2014, luna februarie, si contine un numar total de 16 episoade.Cunning Single Lady

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Ea este o tanara care are o infatisare placuta, lucru pe care crede ca se poate baza pentru a reusi in viata. Nu se considera o persoana desteapta, asa ca aceasta crede ca felul in care arata este principalul ei avantaj. Deocamdata lucreaza in cadrul afacerii familiei sale, parintii ei detinand un restaurant. Isi doreste mult sa se casatoreasca, sa aiba o familie, iar atunci cand el ii promite ca o va lua de nevasta nu mai sta pe ganduri si isi unesc destinele, mai ales ca se iubesc.

El este tipul acela tocilar, foarte destept, din partea caruia poate aparea oricand o idee geniala. Asta se si intampla, considerand ca ideea sa de afacere ii va imbogati. Nu se stie si cand, iar atunci cand nu cunosti momentul in care va fi mai bine din punct de vedere financiar, nu trebuie sa renunti la actualul loc de munca. El renunta, la scurt timp dupa ce s-au casatorit, si problemele incep sa apara. Ea se vede nevoita sa lucreze in mai multe locuri, pentru a putea sustine cheltuielile familiei, insa nu reuseste sa le acopere pe toate. Datoriile incep sa se adune, la fel si stresul, aceasta clacand pana la urma din cauza problemelor care parca nu se mai termina.

De aici si pana la divort nu mai este decat un singur pas, fiind facut si acesta dupa doar patru ani de mariaj.

Dupa trei ani de la data la care s-au despartit, acestia ajung sa se revada, el fiind acum un om foarte bogat, iar ea plina de datorii acumulate pe vremea cand erau impreuna.

Mai departe, ea concepe un plan pentru a se razbuna pe cel pe care l-a iubit atat de mult, insa care a facut-o sa sufere cum nici nu isi imagina ca se va intampla vreodata, in timp ce el crede ca ea a venit sa se impace, pentru ca acum este bogat.

Cunning Single Lady este un serial coreean despre oameni care se iubesc, insa care ajung sa se desparta din cauza lipsei banilor. Acest lucru se intampla destul de des si in viata reala, pentru ca lumea in care traim se ghideaza dupa niste reguli destul de clare. Problemele pentru cei doi au aparut la vreo trei luni dupa ce s-au casatorit, atunci cand el a decis sa renunte la locul de munca pe care il avea, pentru a incerca sa isi puna in practica ideea. Cu toate acestea, nu s-au despartit chiar in acel moment, ci au incercat sa rezolve cumva problemele financiare, vreme de patru ani de zile, pana cand ea e cedat din cauza stresului. Chiar daca au ajuns sa divorteze, doua persoane care sunt indragostite cu adevarat se pot impaca iar, daca exista dorinta de a se face acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *