Cupa Ligii: Rapid – Steaua

Cupa Ligii: Rapid – Steaua

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Astăzi, 19.07.2014, la ora 21, va avea loc întâlnirea dintre Rapid şi Steaua, meci contând pentru o competiţie înfiinţată peste noapte, denumită Cupa Ligii. Nu ştiu ce rost are această întrecere, într-un fotbal din România care tinde să devină din ce în ce mai slab, din cauza faptului că investitorii români au mult mai puţine resurse financiare, în comparaţie cu perioada de până în criză sau a lipsei de dorinţa a acestora de a mai investi în fenomen.

Rapid – Steaua nu mai este de mult timp un meci care să stârnească interes, fiindcă giuleştenii au foarte mari probleme financiare şi abia dacă reuşesc să încropească o echipă pentru meciul din această seară.

Recunosc, îmi plăcea să merg la meciurile dintre Steaua şi Rapid, pentru că ambele echipe aveau jucători buni şi ambele formaţii beneficiau de suporteri pătimaşi. Şi acum mă amuz când îmi aduc aminte cum la un meci Steaua – Rapid, peluza SUD, care era ocupată aproape în întregime de către rapidişti, a explodat atunci când comentatorul nostru, Gabi Safta, a spus ceva de genul “Steaua a câştigat Cupa Campionilor, ceea ce Rapid nu o să reuşească niciodată”. Asta, împreună cu multe alte lucruri zise doar pentru deliciul nostru şi spre supărarea suporterilor din Giuleşti, însemna o parte a spectacolului din tribune.

Citeam ieri pe site-ul celor de la “Gazeta Sporturilor” că steliştii au solicitat doar cinci bilete pentru meciul de azi şi nu este nimic surprinzător. Dacă meciul nu mai are cum să fie unul interesant, pentru ce să mergi în Giuleşti, să te scuipe şi să te înjure “minunaţii” suporteri rapidişti, aşa cum fac aproape mereu cu jucătorii şi antrenorii adversarilor? Hai să fim serioşi, aia cu “Rapid are cei mai frumoşi suporteri” este doar o mare glumă, preferata jurnaliştilor fricoşi.

Să nu uităm cum un membru al “celei mai frumoase galerii” i-a aruncat o pungă cu pişat în cap lui Laurenţiu Reghecampf. Până atunci, îmi părea rău de Rapid că are probleme financiare şi se îndreaptă spre retrogradare, mai ales că nici nu era vorba de una sportivă, deoarece mă gândeam că meciurile frumoase sunt împotriva lor, nu a altor echipe care nu-ţi stârnesc nicio emoţie, însă astfel de gesturi nu au nimic în comun cu o societate modernă şi cu nişte oameni civilizaţi.

Dacă echipă nu mai au şi nici suporteri care să-i respecte pe adversarii lor, rapidiştii au mai rămas doar cu desenele de pe pereţi, precum cel de mai jos.

mesaj anti steaua

Cu toate că Rapid – Steaua nu mai este de mult un meci pe care să-l aştepţi cu mare nerăbdare, mă voi uita la partida de astăzi, iar Bubu şi Buba chiar au încercat să vă ajute cu un pronostic.

Pronostic Rapid – Steaua: Bubu a spus că Steaua va învinge, după cum puteţi vedea în poza de mai jos, iar Buba a precizat că Rapid va câştiga. Cam asta este şi diferenţa dintre cele două formaţii, exact ca între Bubu şi Buba.

Sper să aibă dreptate Bubu şi să învingă Steaua, pentru că dacă Buba se dovedeşte a fi cea care a dat pronosticul corect, imediat după meci veţi vedea un articol cu titlul “Donez o micuţă broscuţă de Florida, care se pricepe şi la pronosticuri sportive”.

Forza Dodel!

Forza Steaua!

pronostic rapid steaua

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *