Cutting off the heart

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Cutting-off-the-heart

Cutting off the heart este o drama romantica speciala. Speciala prin sensibilitatea sa, prin faptul ca este incarcata de emotii cat pentru cinci seriale coreene obisnuite, desi aceasta dureaza putin peste o ora. Cutting off the heart este despre puterea de a trece peste niste sentimente de ura pe deplin justificate, pentru a le transforma in iertare si, mai apoi, in dragoste. Cutting off the heart a fost lansat in anul 2014, luna iulie, si contine un singur episod, fiind parte a dramelor speciale.

Cutting off the heart este povestea unei femei care si-a pierdut sotul in urma unui accident. Acesta lucra ca pompier, insa nu vreun incendiu a fost cel care l-a rapus, ci dorinta unui tanar de a se sinucide din cauza problemelor medicale pe care le avea. Pana la urma, asa cum se intampla de obicei, persoana care sare sa ajute o pateste cel mai rau. Astfel, sotul ei a intrat in coma, doar aparatele fiind cele care-l mai tin in viata. Ea nu vrea sa-l deconecteze de la acestea, deoarece spera ca se va intampla o minune si isi va reveni.

Minunile nu se intampla mereu, asa ca pana la urma, sfatuita si de catre soacra sa, decide sa-l lase sa paraseasca aceasta lume, nu inainte de a-i indeplini ultima dorinta, aceea de a-i dona organele pentru a fi folosite de catre persoanele bolnave, care au nevoie urgenta de un transplant.

O astfel de persoana este si el, tanarul din cauza caruia a murit sotul ei si care a primit inima acestuia.

El nu stie ca poate trai acum o viata normala datorita celui care l-a salvat in doua randuri, insa, cu toate acestea, o cauta pe sotia lui in ideea de a incerca in vreun fel sa se revaseze fata de ea. Se simte vinovat pentru faptul ca sotul ei a murit din cauza lui, asa ca ar face orice pentru a o ajuta si a obtine iertarea acesteia.

Ea nici nu vrea sa auda de el, de omul din cauza caruia viata ei s-a transformat intr-un cosmar. Chiar daca au trecut de atunci mai bine de doi ani, nu vrea sa aiba de a face cu omul care i-a rapit sotul, tatal baiatului lor. Nu-l respinge la modul grosolan, deoarece nici nu ar putea face acest lucru, fiind o persoana finuta, sensibila, insa nici nu doreste sa se afle in preajma acestuia.

Ea nu vrea, el insista si tot asa, pana cand incep sa petreaca ceva timp impreuna si isi da seama ca tanarul respectiv incepe din ce in ce mai mult sa aiba un comportament asemanator cu al sotului ei. Isi leaga sireturile la pantofi la fel, desi nu discutam despre vreun nod obisnuit, si incepe sa devina mai curajos decat era inainte, exact asa cum era raposatul ei sot. In plus, se intelege de minune cu baiatul ei.

In continuare, cei doi ajung sa se apropie unul de celalalt din ce in ce mai mult, insa povestea lor de iubire, care se contureaza la orizont, nu este una deloc simpla, din contra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *