Daca tu crezi ca taxa anuala de mentenanta pentru domeniile .ro este un lucru bun, inseamna ca esti o oaie neagra

Daca tu ai impresia ca taxa de mentenanta pentru domeniile .ro reprezinta un lucru benefic, inseamna ca esti o oaie de culoare. Aici nu este vorba despre bani sau ca ma afecteaza pe mine, deocamdata, in vreun fel, pentru ca de multe ori oamenii discuta strict prin prisma faptului daca-i doare pe ei sau nu in legatura cu un lucru.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Nu, domeniile mele sunt inregistrate pe un an, asa ca nu scriu pentru ca m-as fi asteptat sa nu platesc niciodata nimic, ci discutam de principii. Pe aici pe la noi nu exista nimic pe termen lung, acesta fiind si motivul din cauza caruia multi straini ne ocolesc tara: nu se pot baza pe ceva concret.

Azi exista o lege, maine o schimbam pentru a satisface anumite interese. Instabilitate cat se poate.

Astazi cerem un anumit pret pentru un domeniu de Internet, lasand impresia ca doar banii aia trebuie sa-i platesti, iar maine venim cu o propunere de pret mai mare, ca in final sa reducem acel pret, toata lumea fiind multumita. Tactica pasilor marunti.

Astazi: “Iti iau toata casa!” Revolta: “Cum sa-mi iei, ma, tu casa?”. Maine: “Iti iau doar o camera!”. Linistire: “Ah, ce bine este! Vrei si ceasul?”.

Cam asa si aici. Domeniile promovate a fi pe viata, au viata scurta in Romania, in functie de ce vor unii si altii.

Ca de obicei, oportunistii isi freaca mainile, deoarece vor avea ocazia sa inregistreze domenii romanesti “blocate” de altii. Adica unii le-au inregistrat, platind o suma destul de mare pe ele, in comparatie cu infinita majoritate a domeniilor internationale (preturile mai mari sunt exceptia, nu regula) gandindu-se ca le vor avea “pe viata”, ca mai apoi sa realizeze ca nu este asa.

Sa nu se oboseasca nimeni sa-mi explice mie ce bine este cu regulile de acum, deoarece nu-i aprob comentariul, fiind mari sansele de a suferi de sindromul Stockholm.

Refuza sa fii o oaie neagra!

nu fi o oaie neagra prea rau

Share it on:
TwitterFacebook

2 Comments

  1. La multe hostinguri era precizat: pe 10 ani, nu era nicaieri nelimitat, pe viata. Se astepta toata lumea sa se puna taxa de reinregistrare.

    • La alte hostinguri era “pe viata”. Plus pretul mare, in comparatie cu domeniile .com, care sunt majoritare, te ducea cu gandul la “pe viata”. Oricum, nu te astepti in Romania la lucruri pe termen lung si la a-ti tine cuvantul, promisiunea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *