Dae Mul – Big Thing

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Dae Mul (Big Thing) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, acolo unde poti vedea cum oamenii au ambitii dintre cele mai mari, atat pe plan sentimental, cat si pe plan profesional, ajungand intr-un final se se bucure de reusita in tot ceea ce si-au propus, datorita faptului ca nu au incetat nici o clipa sa creada in steaua lor. Dae Mul (Big Thing) este un serial coreean ce a fost lansat in luna octombrie, a anului 2010, si care contine un numar total de 24 de episoade.

Dae Mul (Big Thing) este, in primul rand, un serial coreean despre ambitie. Despre ambitia de a ajunge acolo unde doar putini oameni reusesc. Despre ambitia de a ocupa o functie care nu mai fusese niciodata detinuta de catre o femeie, cea de presedinte al Coreei de Sud. Atunci cand vrei sa fii prima persoana care schimba cutume, obiceiuri, ai nevoie de foarte multa ambitie, de mult curaj. Asta este ea, o femeie cat se poate de curajoasa si de ambitioasa, care a spus intotdeauna ceea ce a crezut, indiferent de consecintele acestui lucru. Atunci cand sotul ei a murit intr-un mod cu totul si cu totul nemeritat, ea nu a incetat niciodata sa aminteasca de acest lucru, sa protesteze, pana a platit chiar cu propriul loc de munca.

Dupa ce si-a pierdut locul de munca, a mai avut de dus cateva batalii pana sa ajunga presedintele Coreei de Sud, insa a beneficiat atat de calitatile ei, cat si de sprijinul oamenilor, prin vot, si, mai ales, de ajutorul lui. El este un om la fel de ambitios ca ea, care a plecat de jos, din saracie si a reusit sa ocupe o functie foarte importanta intr-un stat, in ceea ce priveste asigurarea dreptatii oamenilor, cea de procuror. Nu i-a fost deloc usor sa ajunga acolo, mai ales ca a avut de face cu un sistem care este mai degraba alaturi de oamenii cu bani, decat de cei saraci. Cu toate acestea, atunci cand ii era greu isi amintea cum tatal sau a pierdut totul, din cauza unui om bogat si influent si, astfel, gasea mereu puterea de a continua inspre a ajunge un om care sa garanteze aplicarea corecta a legilor. Chiar si in meseria de procuror a plecat de jos, pentru ca nici nu se putea altfel, ajungand prima data sa ocupe aceasta functie publica intr-un orasel mic, insa, cu timpul a ajuns sa ii fie incredintata o ancheta extrem de importanta, care viza oameni puternici din Coreea de Sud si coruptia de care erau banuiti acestia. In astfel de situatii, nimic nu este usor, insa a fost ales in calitate de procuror-sef al anchetei, tocmai pentru ca era un om integru, unul pe care se puteau baza ceilalti atunci cand vine vorba despre aplicarea corecta a legii.

Acesta ii ofera un sprijin de mare ajutor celei care devenise prima femeie presedinte a Coreei de Sud, atat in activitatea ei de zi cu zi, cat si, mai ales, in viata privata, cei doi ajungand sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste, una bazata doar pe iubire sincera, nu pe interese de tot felul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *