Daehanminguk Byeonhosa – Love and Law

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Daehanminguk Byeonhosa Love and Law

Unde-i lege, nu-i tocmeala, dar este dragoste. Daehanminguk Byeonhosa (Love and Law) este un serial coreean despre destinele oamenilor care se despart pentru o perioada, dupa ce acestia s-au iubit cu patima, doar pentru a se reintalni ceva mai tarziu. Sa fie iar vorba despre dragoste si amintirile frumoase ale trecutului sau acum discutam despre razboi, despre interese total opuse?

Daehanminguk Byeonhosa (Love and Law) este un serial coreean ce a fost lansat in luna iulie, a anului 2008, si care contine 16 episoade.

Daehanminguk Byeonhosa (Love and Law) este in primul rand despre ea, o tanara secretara a unui cabinet de avocatura. Viata acesteia este una destul de reusita si multumitoare, insa linistita, mult prea linistita. Asta pana cand, intr-o zi, totul incepe sa se schimbe, in bine, atunci cand se indragosteste de un tanar si de viitor avocat al acelei firme. Nu doar ea se indragosteste de el, ci primeste din partea lui aceleasi sentimente frumoase. Lucrurile evolueaza rapid intre cei doi, astfel incat acestia decid ca a venit timpul sa faca pasul urmator. Nu sa se casatoreasca, ci sa se mute impreuna, pentru a se cunoaste mai bine si a vedea daca este cazul sa duca relatia inspre nivelul urmator.

Si au stat ei impreuna pret de trei ani de zile, iar atunci cand totul parea perfect, s-a intamplat ceea ce ea se astepta mai putin: a fost parasita de catre cel in care isi pusese toata increderea. Astfel, ramasa singura, a incercat sa-si regaseasca iubitul in singurele lucruri care au mai ramas de la acesta, cartile lui juridice. Le-a citit pe toate, cu o ambitie iesita din comun, de parca ar fi fost un adevarat student la Facultatea de Drept si pana la urma a reusit sa devina si ea avocat, trecand examenul de admitere in Barou.

Mai departe, proaspata jurista si-a deschis un micut cabinet de avocatura, ea fiind deocamdata singurul ocupant al acestuia. Chiar si asa, reuseste sa puna mana pe un caz serios, in care un bogatas doreste sa divorteze de nevasta sa, fara a pierde prea mult din avere. Fara sa isi dea seama prima data, sotia clientului ei este o femeie pe care o cunoaste, chiar o amica. Mai mult, cel care o reprezinta pe nevasta bogatasului, in calitate de avocat, nu este nimeni altul decat fostul ei iubit, cel care a parasit-o atunci cand ea plutea datorita dragostei lui.

Sa lupte impotriva celui pe care il iubeste, tinand cont ca fiecare isi face meseria sau sa incerce sa-l aduca iar langa ea, cu toate ca exista posibilitatea sa o paraseasca din nou?

Daehanminguk Byeonhosa (Love and Law) este un serial plin de povesti dramatice, insa si de dragoste sau umor, ceea ce il face destul de placut pentru privitori. De asemenea, Daehanminguk Byeonhosa (Love and Law) contine povesti de viata care ni s-au intamplat tuturor, in intregime sau in parte: iubire puternica si neconditionata, care se transforma in despartire si ura, reintalniri cand nu stii ce sa faci, situatii confuze, iar dragoste si fericire.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *