Dakteo Yibangin – Doctor Stranger

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Dakteo Yibangin Doctor Stranger

Dakteo Yibangin (Doctor Stranger) este un serial coreean de dragoste, in care iubirea chiar nu este posibila fara bani, deoarece ei sunt necesari pentru a o apropia. Nu, nu este vorba despre o relatie bazata pe interes material, ci de cu totul altceva. Dakteo Yibangin (Doctor Stranger) a fost lansat in anul 2014, luna mai, si contine un numar total de 20 de episoade.

Dakteo Yibangin (Doctor Stranger) este povestea unui tanar doctor care a crescut in Coreea de Nord, nu pentru ca asa ar fi vrut el, ci din cauza faptului ca tatal sau, tot medic, a ajuns pe acolo si nu a mai putut sa plece. Pana la urma, acesta a reusit sa fuga in Coreea de Sud si sa se angajeze in cadrul unuia dintre cele mai faimoase spitale ale tarii, ajutat fiind atat de faptul ca este un doctor foarte priceput, cat si de coeficientul sau de inteligenta mult peste medie.

Cu toate acestea, desteptaciunea nu te ajuta, neaparat, sa te adaptezi mai repede in alta tara. Nimic din ceea ce vede pe acolo nu-i este cunoscut. Totul i se pare ciudat, nefamiliar. Se simte precum un strain ajuns intr-un loc neprietenos, un loc care nu-l doreste, nu este pregatit sa-l accepte. Daca problemele sale de adaptare nu ar fi de ajuns, faptul ca iubita lui a ramas in Coreea de Nord ii creeaza o stare si mai confuza. S-au cunoscut in liceu si nu le-a luat mult timp pana s-au indragostit unul de celalalt. Dupa ce tatal sau a murit, au dorit sa fuga amandoi in Coreea de Sud, insa, din cauza unor probleme, a fost nevoit sa paraseasca tara singur. De atunci, nu mai stie nimic de ea, iar asta il face sa sufere, deoarece o iubeste din toata inima. Doreste sa o aduca iar langa el, doar ca intre a vrea si a putea este distanta mare, iar distanta se poate apropia doar cu bani. Cu multi bani. Are nevoie de ei pentru a incerca sa isi aduca prietena in Coreea de Sud si este gata de orice pentru a ii obtine.

Situatia se complica si mai rau atunci cand intalneste o fata care seamana leit cu iubita lui si care-i spune ca-l cunoaste, insa este vorba doar despre alte probleme care au legatura cu tara din care tocmai a plecat.

Dakteo Yibangin (Doctor Stranger) este un serial coreean despre problemele pe care le au oamenii atunci cand ajung in locuri pe care nu le cunosc, din dorinta de a duce o viata mai buna, mai ales daca nu au liniste sufleteasca. Linistea sufleteasca este reprezentata de traiul alaturi de persoana iubita, cea care iti este mereu alaturi, la rau si la bine. Doua inimi care se iubesc sincer, nu vor putea fi niciodata separate, indiferent de cati oameni doresc acest lucru, indiferent de distanta care le separa. Pana la urma, tot vor ajunge impreuna, chiar daca acest lucru se va intampla mai devreme sau mai tarziu. Dakteo Yibangin (Doctor Stranger) este un serial coreean despre doctori, drame si dragoste.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *