Dalkomhan Naui Doshi – My Sweet Seoul

 

Dalkomhan Naui Doshi My Sweet Seoul

Dalkomhan Naui Doshi (My Sweet Seoul) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, acolo unde poti observa cu usurinta situatii din vietile tuturor oamenilor, si anume ca atunci cand este sa ti se intample ceva rau, acel lucru atrage alte si alte probleme, care parca nu se mai sfarsesc. In acest serial coreean, problemele nu vin niciodata singure, la fel si povestile de iubire. Dalkomhan Naui Doshi (My Sweet Seoul) a fost lansat la jumatatea anului 2008 si contine un numar total de 16 episoade.

Dalkomhan Naui Doshi (My Sweet Seoul) este povestea ei, o femeie de peste treizeci de ani de zile, a carei viata devine din ce in ce mai grea, atunci cand incepe sa primeasca lovituri pe absolut toate planurile. Cand vine vorba despre cariera acesteia, nu gaseste deloc motive sa fie multumita, deoarece are un sef care nu rateaza nici macar o ocazie de a o critica, uneori pe buna dreptate. Acest lucru o afecteaza destul de mult, insa nimic nu se poate compara cu momentul cand in cadrul firmei este angajata o noua persoana, care pare pasionata de ceea ce face, reusind astfel sa o faca sa para si mai incompetenta in ochii sefului.

Daca problemele legate de cariera nu erau de ajuns, aceasta afla si ca fostul ei prieten se va casatori, atunci cand primeste invitatia de a participa la nunta lui. Pe langa fostul iubit si prietena ei cea mai buna o anunta ca se va marita in curand. Toate aceste probleme din viata ei, incep sa o deprime, mai ales ca ea este o persoana singura, deocamdata.

Deocamdata, pentru ca in curand va fi pusa in situatia de a-l alege pe cel langa care sa-si petreaca tot restul din vietii, insa decizia nu este una tocmai usoara, mai ales ca apar trei optiuni. Una dintre ele, este reprezentata de un prieten pe care il considera doar un simplu amic si care o surprinde peste masura, atunci cand o cere in casatorie. Nu stie ce sa faca, habar nu are cum sa procedeze, pentru ca au aparut si alti doi barbati in viata ei, care doresc acelasi lucru. Pe unul dintre cei doi l-a cunoscut intr-un bar si a crezut ca este doar o aventura de o noapte, iar celalalt i-a fost prezentat de catre seful ei.

Alegerea nu este una la indemana, fiindca nu exista omul perfect, fiecare dintre cei trei avand atat parti bune, cat si unele mai putin placute. In tot acest timp in care ea se gandea care sa fie barbatul potrivit pentru a-si petrece toata viata alaturi de el, prietena ei cea mai buna, care acum avea deja cateva luni de cand se casatorise, incepe sa aiba probleme serioase in viata de cuplu. Asta o pune si mai mult pe ganduri, deoarece ea vrea sa se casatoreasca o singura data, esecul in casnicie fiind o varianta care o ingrozeste, deci trebuie sa aleaga cu mare grija, pentru a nu pati acelasi lucru.

Dalkomhan Naui Doshi (My Sweet Seoul) este un serial coreean despre probleme dificile, insa si despre alegeri si mai dificile, pentru ca daca nu esti atent la cele din urma, primele ti se vor parea doar niste simple glume, in comparatie cu situatiile care pot sa apara atunci cand nu iei decizia potrivita.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *