Dalryeora Godeungeo – Mackerel Run

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Dalryeora Godeungeo Mackerel Run

Adolescentii fac lucruri trasnite, mai ales daca acestia sunt indragostiti pana peste urechi. Lucruri cat se poate de serioase pentru ei si cat se poate de amuzante pentru noi. Dalryeora Godeungeo (Mackerel Run) este un serial coreean cu adolescenti care isi cauta drumul in viata, insa pana cand vor reusi sa-l vada va mai trece destul timp, timp pentru povesti de dragoste si situatii comice.

Dalryeora Godeungeo (Mackerel Run) este un serial coreean ce a fost lansat in luna mai, a anului 2007, si care contine un numar total de doar 8 episoade.

El este un tanar care provine dintr-o familie modesta, insa care reuseste, printr-un concurs de imprejurari, sa urmeze cursurile unui liceu de elita din Coreea de Sud, destinat doar elevilor care fac parte din familii cu posibilitati materiale ridicate. Visul lui cel mai mare este sa devina un fotbalist de renume, precum cei pe care ii pretuieste atat de mult. Un vis care parea ca prinde contur, mai ales ca datorita fotbalului, talentului de care dadea dovada in practicarea acestui sport, a reusit sa ajunga la liceul respectiv, insa care pare sa se naruie atunci cand decide ca ar fi cazul sa renunte la el.

Astfel, ajunge sa nu-si mai gaseasca locul in acel liceu, mai ales ca din cauza caracterului sau intra in tot felul de probleme. Acest lucru conduce catre tot mai multe absente nemotivate, pana cand intr-o zi apare ea.

Ea este o fata care a atras instant toate privirile asupra ei, atunci cand a intrat pentru prima data in noua clasa unde s-a transferat, deoarece este foarte frumoasa. Nici el nu a ramas indiferent in fata unei asemenea frumuseti, asa ca venitul la scoala a inceput sa-i faca iar cu ochiul. Nu doar sa se intoarca la scoala, dar si sa faca orice pentru a o impresiona.

Singura problema ar fi ca lucrurile nu stau chiar asa cum crede el, deoarece directorul scolii il anunta ca daca va mai lipsi o singura data de la scoala, va fi exmatriculat. Nedorind sa se intample asa ceva, mai ales ca acum are un motiv serios pentru a veni la liceu, decide sa nu mai calce pe bec si sa se comporte exemplar.

Cred ca am fost cu totii pusi in situatia de a face anumite lucruri doar pentru a-i impresiona pe cei de care ne era drag si pe care doream sa-i atragem de partea noastra. Exact aceasta este si situatia lui, a celui care avea nevoie doar de o scanteie pentru a se aprinde si a lumina o cale devenita mult prea intunecoasa.

Dalryeora Godeungeo (Mackerel Run) este un serial coreean despre vise spulberate pentru moment, despre puterea de a continua si despre acele momente de care avem nevoie in viata pentru a primi energia care ne-ar face sa mergem inainte, spre ceea ce ne dorim cu adevarat. Dalryeora Godeungeo (Mackerel Run) este despre adolescenti, despre dragoste adolescentina, despre visuri si indrazneala de a continua sa crezi in ele, atunci cand simti ca nimeni si nimic nu este de partea ta.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *