Dangshinbbunyiya – My One And Only

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Dangshinbbunyiya My One And Only

Dangshinbbunyiya (My One And Only) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, acolo unde, pe langa povestile frumoase de iubire, primesti si un mesaj cat se poate de clar: nimic nu este imposibil, de nerealizat, atat timp cat iti doresti cu adevarat sa ajungi la un anumit rezultat. Dangshinbbunyiya (My One And Only) este un serial coreean ce a fost lansat in luna noiembrie, a anului 2011, si care contine un numar total de 128 de episoade.

De cele mai multe ori, serialele coreene te atrag prin faptul ca au suflet, au acea inocenta pozitiva pe care nu o poti vedea in multe dintre filmele zilelor noastre. In plus, situatiile pe care le poti intalni in cele mai multe dintre aceste seriale coreene, au legatura, nu de putine ori, cu intamplari pe care le-ai trait si tu sau cunostintele tale, cu toate ca intre Romania si Coreea de Sud exista o diferenta insemnata de cultura, pe care incerci sa o micsorezi prin invatare. Indiferent de cat de mari sunt deosebirile intre culturi, oamenii vor fi legati mereu si de o multime de asemanari, care au legatura cu viata, in general, si tot ceea ce inseamna ea, povesti de dragoste, despartiri si asa mai departe.

In Dangshinbbunyiya (My One And Only) este vorba despre el, un tanar ce tocmai a terminat liceul si care, asa cum se intampla si pe la noi, nu prea se pricepe la nimic, nu are experienta, cu toate ca are o atitudine pozitiva si este dornic sa invete. Aceasta lipsa a aptitudinilor practice, nu-l impiedica sa se angajeze part-time, in ideea de a avea suficient timp si pentru facultate, chiar daca deocamdata pe o pozitie inferioara celei la care viseaza sa ajunga. Este un tanar care pleaca de jos, insa care are toate sansele sa reuseasca, mai ales ca atitudinea lui pozitiva si ambitia de care de dovada, sunt elemente absolut necesare atunci cand doresti sa ajungi la un anumit rezultat.

In plus, acesta ajunge sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste cu ea, fiica proprietarului companiei unde lucreaza si el, cea care a renuntat la facultate si a fost obligata de catre tatal ei sa munceasca in cadrul firmei lui de constructii. Aceasta era logodita cu un barbat care parea perfect pentru ea, insa cu dragostea nu este de joaca, iar atunci cand vine vorba despre iubire, oamenii lasa logica de-o parte si asculta de inima. Asa cred ca este normal sa procedeze toata lumea, pentru ca inima trebuie sa fie cea care ii uneste pe oameni, nu tot felul de interese care nu au legatura cu dragostea, chiar daca uneori iese bine, alteori iese rau.

Dangshinbbunyiya (My One And Only) este un serial coreean cat se poate de simpatic, in care poti vedea, pe langa multa dragoste si o nenumarate scene foarte amuzante, precum si altele destul de dramatice. Asta te duce cu gandul la faptul ca este un serial complet. Chiar daca-i neobisnuit de lung, pentru astfel de productii TV, avand 128 de episoade, nu inseamna ca este si plicticos, din contra.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *