Dangsin cham yeppeuda – You’re So Pretty

Dangsin cham yeppeuda (You’re So Pretty) este un serial coreean de dragoste, despre oameni care descopera adevarata iubire, insa, la inceput, din cauza faptului ca le este frica sa guste din ea, fug cat mai departe si pierd timp pretios, in loc sa se bucure de ceea ce le ofera viata. Dangsin cham yeppeuda (You’re So Pretty) este despre oameni care nu fac unele dintre cele mai bune alegeri in viata, mai ales ca banii sunt tinta si mai putin dragostea, insa care isi dau seama pana la urma cat de mult au gresit si incearca sa repare erorile. Dangsin cham yeppeuda (You’re So Pretty) a fost lansat in anul 2011, luna aprilie, si contine un numar total de 135 de episoade.Dangsin cham yeppeuda You're So Pretty

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

El provine dintr-o familie buna si are o educatie aleasa. In plus, familia acestuia a fost una foarte bogata, asta pana cand parintii lui au inceput sa aiba probleme cu banii, pe vremea cand el se afla pe bancile liceului. Cum oamenii bogati nu se prea pot obisnui cu saracia, mai ales ca o buna parte din existenta acestora si-au permis tot ceea ce si-au dorit, la fel se intampla si cu el, care a suferit un adevarat soc atunci cand familia lui a ramas fara bani. Fiind influentat puternic de ceea ce s-a intamplat, si-a jurat ca va cauta intotdeauna sa redevina bogat si nu se va opri pana ce nu va reusi. Si a reusit, mai ales ca s-a casatorit cu o femeie foarte bogata. Din pacate, banii au fost singurul motiv pentru care s-a casatorit cu respectiva femeie, dragostea nefacand parte din ecuatie. A ales sa ramana cu ea, pentru bani, chiar daca nu o iubeste si ea nici nu-i poate oferi un copil. Asta pana cand o intalneste pe ea.

Ea este o tanara care nu a putut sa faca ceea ce si-a dorit cu adevarat in viata, nu a putut sa-si urmeze visurile, si anume sa frecventeze cursurile unei scoli unde sa invete sa picteze, din cauza faptului ca tatal ei nu a fost de acord cu acest lucru. Astfel, a ajuns sa lucreze pe insula Jeju, ducand o viata monotona, o viata de care nu este multumita, mai ales ca-i singura. Nu a simtit niciodata ce inseamna sa iubesti cu adevarat, asta pana cand l-a intalnit pe el.

S-au indragostit din prima unul de celalalt si au trait o poveste de iubire scurta, dar intensa. Scurta, pentru ca nu a inteles niciodata de ce el a plecat atat de repede, fara sa-i spuna nimic. Decisa sa-l revada pe cel care i-a furat inima, a parasit insula Jeju, indreptandu-se catre Seul. Odata ajunsa acolo, descopera ca acesta nu a fost sincer in totalitate cu ea, deoarece este casatorit.

Dangsin cham yeppeuda (You’re So Pretty) este un serial coreean in care oamenii se iubesc, insa nu stiu cum sa procedeze pentru a se bucura de dragoste, deoarece sunt multe lucruri care ii despart si care trebuie rezolvate urgent. Chiar daca lucrurile nu sunt deloc usoare, din contra, fiind cat se poate de complicate, dragostea adevarata nu poate fi oprita si isi va produce pana la urma efectele.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *