Dangsinui Neuwareu – Your Noir

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Dangsinui Neuwareu Your Noir

Dangsinui Neuwareu (Your Noir) este un serial coreean de dragoste, in care iubirea isi face cu greu loc in sufletele oamenilor apasati de dramele unor vieti agitate, total diferite, insa, in acelasi timp, atat de asemanatoare. O lume a gangsterilor in care nu toti componentii acesteia sunt lipsiti de inima si o lume a celor care ar trebui sa apere legea, lege care se opreste la ei. Dangsinui Neuwareu (Your Noir) a fost lansat in anul 2013, luna octombrie, si contine un singur episod.

Ea este o tanara profesoara, despre a carei viata s-ar putea spune, la prima vedere, ca este una linistita si implinita. Este casatorita cu un procuror, adica un om care ar trebui sa fie moral, integru, un adevarat aparator al justitiei, fara exceptie. Este de partea legii, atunci cand discutam despre infractori, doar ca duritatea capatata din cauza profesiei sale, se transforma in violenta la adresa sotiei, cea care este nevoita sa suporte desele batai pe care acesta i le administreaza.

El este un gangster aflat la inceput de drum in ceea ce priveste aceasta lume invizibila oamenilor obisnuiti. Doar un peste mic, intr-un ocean al rechinilor care incearca sa-si rezolve treburile murdare cu ajutorul unor oameni ca el. Tocmai faptul ca deocamdata este o persoana lipsita de importanta, l-a facut pe respectivul procuror sa-l elibereze. Vrea sa ajunga la seful lui, doar ca si seful lui doreste sa ajunga la procuror, mai ales ca i-a facut destule probleme. Si cum sa ajungi mai usor la secretele durului procuror, daca nu apeland chiar la cel care iti asculta orbeste ordinele, mai ales ca o cunoaste pe sotia magistratului, de pe vreme cand ea era profesoara lui?

Ceea ce nu stie seful mafiot, insa va afla destul de curand, este ca tanarul gangster era indragostit pana peste urechi de profesoara lui si inca o iubeste la fel de mult. Nici despre ea nu s-ar putea spune ca nu se simte atrasa de el, cu atat mai mult cu cat ceea ce ii ofera sotul ei numai dragoste nu se cheama.

Toate bune si frumoase, doar ca lumea in care el a intrat nu stie nici de dragoste, nici de lege, iar unde-i lege, nu-i tocmeala, mai ales cand te incurci tocmai cu sotia reprezentantului legii. Asta inseamna ca ambii sunt prinsi intre ciocan si nicovala, avand multe de indurat pana si daca vor fi impreuna.

Dangsinui Neuwareu (Your Noir) este un serial coreean despre alegerile pe care oamenii le fac in viata. Uneori bune, cu alte ocazii mai putin inspirate. In cazul oamenilor obisnuiti, sunt situatii in care alegerile gresite pot fi indreptate cu usurinta. Nu si daca faci parte dintr-o lume care se ghideaza dupa alte reguli, reguli pe care nu le gasesti in vreo carte. Cand se intampla acest lucru, iesirea este grea, dureroasa si, de multe ori, imposibila. Nici daca esti aproape de infaptuitorii legii nu este usor, in cazul in care legea este aplicata doar in unele situatii. Dangsinui Neuwareu (Your Noir) este despre dragoste si drama, in doze potrivite.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *