Dangsinui Yeoja – Your Lady

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Dangsinui Yeoja Your Lady

Dangsinui Yeoja (Your Lady) este un serial coreean de dragoste, in care vietile oamenilor sunt date peste cap de tot felul de intamplari neasteptate si nefericite. Dupa o viata de chin, tocmai cand credeai ca ti-ai gasit fericirea si linistea, intervine destinul si-ti rapeste tot ceea ce ai dobandit, fara ca macar sa stii ce s-a intamplat. Dangsinui Yeoja (Your Lady) a fost lansat in anul 2013, luna februarie, si contine 120 de episoade.

Dangsinui Yeoja (Your Lady) este povestea unei fete care a fost nevoita sa se descurce singura inca de mica, din cauza faptului ca parintii ei nu au fost langa ea sa o sprijine. Astfel, a aflat destul de repede ca trebuie sa munceasca din greu pentru a avea ceea ce isi doreste, pentru a putea duce o viata decenta. Are doua locuri de munca, ziua in cadrul unei companii, iar noaptea se ocupa de bucataria unui bar. Chiar daca deocamdata este singura si nici nu a avut o viata prea fericita, aceasta a ramas o fire optimista, nu si-a pierdut increderea ca intr-o zi va rasari soarele si pe strada ei.

Lucrurile par sa se indrepte atunci cand il intalneste pe el, din intamplare, in autobuz. El este un tip simpatic si cat se poate de bogat, fiind fiul proprietarului companiei unde lucreaza ea ziua. Chiar daca este foarte bogat, nu ii place sa arate acest lucru. Nimeni din acea companie, in afara de tatal sau, evident, nu stie cine este el cu adevarat. Dupa scurta intalnire din autobuz, cei doi se reintalnesc in barul unde ea lucreaza noaptea.

Fiind foarte atras de ea si afland ca lucreaza in cadrul companiei tatalui sau, decide sa se angajeze si el acolo, pentru a fi si mai aproape de aceasta. Cei doi se indragostesc si nimic nu parea ca ii mai poate desparti vreodata.

Din pacate pentru ei si povestea lor de iubire, ea isi pierde memoria in urma unui accident auto si, astfel, destinele celor doi se despart pentru o perioada.

In continuare, aceasta se casatoreste cu omul care a salvat-o si chiar daca au trecut cativa ani de zile de la acel accident, tot nu-si poate aminti nimic in legatura cu viata ei, nici macar propriul nume.

Situatia se schimba atunci cand, intr-o zi, sotul ei dispare de acasa si ea incepe sa-l caute, ajungand acolo unde a fost vazut ultima data. Astfel, destinul o aduce iar intr-un loc unde a mai fost de multe ori, chiar daca nu-si aduce aminte. Ea nu isi poate aminti de acea locatie, dar altcineva isi aduce aminte de ea, mai ales ca a iubit-o atat de mult si inca o iubeste.

Dangsinui Yeoja (Your Lady) este un serial coreean de dragoste, cu multa muzica si multe intamplari romantice, dramatice, care te tin in suspans. In acest serial coreean mai poti vedea si tradare, multe minciuni, precum si alte astfel de situatii negative care fac parte din vietile oamenilor. Dangsinui Yeoja (Your Lady) este o adevarata cautare a lucrurilor reale pentru a le putea deosebi de cele false.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *