De cat de multa dragoste avem nevoie in viata?

De cat de multa dragoste avem nevoie in viata

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

De cat de multa dragoste sunt in stare oamenii, mai ales daca ne gandim ca lumea in care traim a devenit din ce in ce mai mult aplecata inspre alte lucruri si din ce in ce mai putin cu gandul inspre iubire? Cred ca avem nevoie de atat de multa dragoste cata oferim si noi. Nu poti cere mai mult decat tu oferi, fiindca asta ar insemna niste cerinte care nu sunt acoperite de realitate.

Chiar daca nu poti pune egalitate intre ceea ce dam noi si ceea ce primim. Sunt cazuri in care oferim mai multa dragoste si primim mai putina si invers, primim mai multa dragoste decat oferim. In viata, trebuie sa existe un anumit echilibru in orice, chiar si in dragoste.

Trebuie sa iubim ambii cu la fel de multa pasiune, trebuie sa ne gandim mereu ca am fost facuti unul pentru celalalt si ca nu trebuie sa ne despartim niciodata. Dragostea sincera exista numai una si de aceasta trebuie sa avem grija mereu, sa o alimentam cu suficiente sentimente, pentru a ramane la fel de vie ca la inceput. Pentru ca da, dragostea poate muri in lipsa sentimentelor puternice care ii dau nastere. Am invatat sa devenim prea mult dependenti de bani si mai putin de dragoste.

Societatea moderna ne-a invatat acest lucru si este greu sa ni-l scoatem din cap, cand vedem toata ziua, pe oriunde ne-am uita, tot felul de modele care vor sa ne invete ceea ce inseamna reusita si mai putin ceea ce inseamna dragostea. Dragostea este cea care ne poate salva de la orice si care poate schimba in bine orice om, oricat de rau ar fi acesta si oricat de multe lucruri negative ar fi facut in trecut. Atunci cand treci prin filtrul dragostei, este imposibil sa nu devii un om mai bun, un om care sa se indrepte inspre ceea ce este bine si mult mai putin inspre ceea ce este negativ.

Suntem in stare sa oferim multa dragoste, chiar daca timpurile in care traim ne fac sa fim intr-o continua alergare dupa supravietuire. Cu toate acestea, oamenii vor avea mereu timp pentru dragoste, pentru iubire, fiindca prin oricat de multe rele au trecut, dragostea a supravietuit mereu si si-a facut loc printre problemele pe care le avem. Daca dovedim ca suntem suficient de maturi pentru a nu ne fi frica de dragoste, atunci si aceasta ne va rasplati pe masura, cu tot ceea ce are ea mai bun de dat

Oamenii sunt in stare sa ofere multa dragoste, daca si noi cei care suntem in cautarea ei suntem in stare sa o primim. Dragostea trebuie sa vina din ambele sensuri, fiindca dragostea nu stie ce inseamna sens unic. Trebuie sa iubim si sa fim iubiti, trebuie sa respectam iubirea si tot ceea ce vine bun cu ea, daca dorim sa avem parte de acelasi tratament.

Dragostea ne poate salva de la multe rele si ne poate impinge inspre niste senzatii si trairi frumoase, cum numai ea este in stare sa ofere. Nu putem trai fara dragoste, asa cum nu putem trai fara apa, aer sau mancare. Avem nevoie de ea, o cautam cu disperare, iar atunci cand nu o gasim, suntem tare nefericiti si zicem ca viata noastra nu are sens.

Asa este, o viata fara dragoste nu are nici sens, nici culoare, ci doar umbre care apar din ce in ce mai mult in viata noastra si de care scapi foarte greu. Dragostea aduce soare in lumea noastra, un soare care ne poate incalzi atat de mult, incat sa ne ofere niste sentimente de siguranta si confort.

Sper sa fiti iubiti cu totii, exact atat de mult cat meritati si intr-un mod cat mai sincer!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *