De ce avem nevoie de dragoste si caldura sufleteasca

De ce avem nevoie de dragoste si caldura sufleteasca

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Absolut toti oamenii au nevoie de caldura sufleteasca, de dragoste, de cineva care sa fie langa ei, chiar daca recunosc sau nu. Din cauza dezamagirilor sentimentale dese, unii oameni incep sa spuna ca nu mai au nevoie de nimeni si chiar gandesc asa, chiar daca inima lor incearca sa se impotriveasca.

Cu totii cred ca am avut parte de oameni care ne-au inselat asteptarile, iar cand este vorba despre dragoste, lucrurile sunt cu atat mai grave. Asta ne-a amarat un pic sufletul si ne-a facut sa spunem ca toti oamenii sunt la fel si ca nu merita nimeni dragostea noastra. In cele mai multe cazuri, este vorba despre o suparare temporara, fiindca timpul poate vindeca si cele mai ranite inimi. Intervine uitarea si pana la urma incepem iar sa avem incredere in oameni si incercam sa ne gasim sufletul pereche.

Pentru fiecare dintre noi exista cineva special, pus acolo sa ne astepte si sa ramana alaturi de noi toata viata, sa ne sprijine, sa ne iubeasca si sa nu ne tradeze niciodata. Trebuie doar sa nu incetam niciodata sa cautam, pentru ca altfel ne irosim viata degeaba si poate ratam sansa de a intalni acea persoana care sa ne faca fericiti. Indiferent de cat de mare ar fi dezamagirea noastra in dragoste, trebuie sa mergem inainte si sa incercam sa descoperim acea persoana care sa ne ofere caldura sufleteasca de care avem atat de multa nevoie.

Orice alta modalitate de a rezolva lucrurile, ne-ar aduce si mai multa suferinta, in loc sa ne faca sa ne gandim la mai bine. Uneori, ne indragostim iar destul de repede, pentru ca ne dam seama ca persoana care ne-a inselat asteptarile, nu a meritat dragostea noastra. Cu alte ocazii, nu putem sa trecem atat de repede peste tot ceea ce s-a intamplat si chiar daca incercam sa mergem mai departe, nu avansam nici macar un pas. Trebuie sa ne gasim forta interioara de a continua, pentru ca noi suntem niste persoane puternice si nu putem fi doborate de nimic.

Daca toata lumea s-ar da batuta in astfel de cazuri, nu ar mai exista iubire pe Pamant, nici speranta, nici lumina. Oamenii au reusit mereu, in marea lor majoritate, sa treaca peste astfel de probleme si sa incerce sa gaseasca fericirea. Suntem fericiti atunci cand iubim, cand suntem iubiti si din aceasta poveste de dragoste iese rodul dragostei noastre. Asta inseamna fericirea si implinirea, pentru majoritatea oamenilor. Adevarata fericire nu are legatura cu banii, ci cu sentimentele.

Cu banii nu poti cumpara sentimente reale, ci poti doar sa te minti ca realizezi acest lucru. Dragostea sincera si adevarata nu poate fi cumparata niciodata, ci ea vine ca o urmare naturala a relatiilor reale dintre oameni. Iubirea este ceva atat de frumos, incat este greu sa o descrii in cuvinte. Dragostea trebuie traita, nu comentata, aici incercand doar sa ii intorc inspre ea pe cei care au uitat cat este de frumos sa iubesti, din cauza problemelor sentimentale pe care le-au avut.

Toti oamenii au nevoie de caldura sufleteasca, indiferent de tara de unde locuiesc, de rasa, de limba pe care o vorbesc, de cultura din care fac parte si asa mai departe. Dragostea este cea care ii leaga pe toti oamenii si cel mai frumos lucru pe care acestia il au in comun.

Sper sa nu uitati niciodata cat de frumoasa este dragostea si ca se merita a o darui celorlalti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *