De ce avem nevoie de un impuls mic pentru a reusi

De ce avem nevoie de un impuls mic pentru a reusi

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Sunt multi oameni care isi pornesc greu motoarele, asta insemnand ca un impuls este tot ceea ce au nevoie pentru a porni la drum. Evident, sunt si oameni care nu au nevoie de aceasta impingere de la spate, fiind siguri pe propriile picioare si foarte ambitiosi. Nici despre toti cei care au nevoie de un impuls nu poti spune ca sunt lipsiti de ambitie, doar ca unii chiar nu cunosc o cale buna de urmat, asa ca au nevoie de cineva care sa le arate drumul, inceputul.

La inceput totul ti se pare greu, asa ca este placut sa stii ca te ajuta cineva, pana intelegi si tu cum stau lucrurile. Poate si cei care te ajuta au fost ajutati si ei, la randul lor, de altii. Sau poate s-au descurcat singuri. Acest start este probabil unul dintre cele mai grele lucruri. Ce sa faci? Cum sa te descurci? De unde sa incepi? Sunt doar cateva dintre intrebarile pe care ni le punem cu totii, atunci cand avem de luat o decizie importanta pentru viata noastra.

Avem nevoie sa fim calauziti de cineva, macar la inceput. Sunt dese acele situatii cand nu ai de ce sa te legi pentru a porni la drum, pentru ca nu ai nici macar o idee, nu ai un punct de reper, nu ai solutii, nu ai posibilitati si asa mai departe. In astfel de situatii, ar fi bine si chiar indicat sa te ajute cineva, insa mai greu este sa-l gasesti pe acel cineva. De multe ori, poti pierde ani de zile si nu o sa gasesti pe nimeni dornic sa te ajute, pentru ca lumea s-a inrait din ce in ce mai mult.

Cu alte ocazii, nici nu este nevoie sa cauti pe cineva, ca acel cineva vine singur la tine. Probabil, aceste situatii in care gasesti un om intelept care sa-ti arate calea de urmat, tin putin si de norocul fiecarei persoane. Se spune ca daca nu ai si un pic de noroc, nu poti realiza nimic. Poate ca este adevarat, poate ca nu. Sunt persoane care nu se considera deloc norocoase, si, cu toate acestea, au reusit in viata. Au reusit sa faca exact ceea ce le place si sa duca un trai decent de pe urma meseriei, a vocatiei lor.

Nu stiu cat de multe sau de putine sunt aceste persoane, doar stiu ca ele exista, sunt printre noi. Atunci cand nu reusesti singur, ai nevoie de cineva care sa iti dea acel imbold, care sa te impinga un pic pana prinzi si tu viteza. Ai nevoie de un om intelept, care nu doar sa-ti ofere sfaturi, dar sa-ti dea unele bune. De sfaturi sunt in stare multi oameni, fie ca au intentii bune sau nu, doar ca nu toate sfaturile sunt pozitive, din contra. Sfaturile bune sunt destul de rare si vin din partea unor oameni buni.

Nu poti oferi sfaturi bune, daca inima ta este neagra. Nu poti sa-i ajuti pe altii, daca nu doresti cu adevarat acest lucru. Desigur, se intampla sa mai avem si zile mai rele cu totii, insa ceea ce conteaza este cum ne comportam noi in marea majoritate a timpului. In aceasta mare majoritate a timpului trebuie sa fim niste persoane bune, pentru ca din bunatate vom ajunge si noi la intelepciune si la a-i ajuta cu adevarat pe altii.

Sper sa va descurcati cu totii singuri, iar daca veti avea nevoie de ajutor, sa gasiti persoane potrivita in a va oferi sprijinul ei. Un impuls de moment si parca toata viata se poate schimba, iar ceea ce a fost negru in trecutul nostru, se poate schimba intr-un alb cum nu se poate mai fara de vina.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *