De ce avem nevoie din cand in cand de cate un dus rece

De ce avem nevoie din cand in cand de cate un dus rece

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Nu gandim mereu cel mai limpede, nu avem mereu starea necesara de a duce pana la capat un proiect sau chiar de a lua decizii simple. Asta se intampla din nenumarate cauze, de la oboseala acumultata de noi pe parcursul anului, pana la tot felul de probleme pe care le avem si care ne influenteaza in mod radical felul de a gandi si de a ne comporta.

Sunt multe astfel de momente in viata, pentru ca viata nu inseamna doar lucruri placute, ci si multe situatii care ne fac rau. Atunci cand nu putem sa gandim limpede, atunci cand mintea noastra parca refuza sa mai functioneze asa cum trebuie, atunci cand nu ne mai putem concentra nici cand vine vorba despre lucruri la indemana, este cazul sa facem un dus rece.

Avem nevoie de acest dus rece, indiferent daca este vorba despre faptul ca reusim singuri sa ne trezim la realitate sau de ajutorul prietenilor nostri sau al familiei, de cele mai multe ori. Daca nu reusim sa ne trezim singuri din aceasta stare, sa ne revenim din pasa proasta in care am intrat, atunci avem nevoie cu siguranta de cineva care sa ne ajute sa trecem peste aceste probleme existentiale.

De asta avem nevoie de prieteni, de familie, pentru a primi acel ajutor de care avem nevoie, cand avem nevoie. Se spune ca prietenul se cunoaste la greu. Nimic mai adevarat, deoarece atunci cand nu poti sa te descurci intr-o situatie, este bine sa existe acolo cineva care sa te ajute. Cu orice. Este bine sa stii ca exista cineva care nu doar te mangaie, dar stie si sa-ti dea o palma morala atunci cand ai nevoie de ea.

Se intampla de multe ori sa avem nevoie de cineva care sa ne trezeasca la realitate, iar vorbele dulci nu au darul de a realiza acest lucru. Avem nevoie de cineva care sa ne vorbeasca deschis, fara menajamente, fara sa teama ca ne vom supara pe el, insa prietenos si ajutator. Adevaratii prieteni sunt rari, iar daca avem parte de ei, trebuie sa-i pretuim si noi mult. Daca atunci cand ne este greu si parca nu mai reusim sa iesim dintr-o anumita situatie, vine un prieten si ne spune ca este nevoie sa ne trezim si sa lasam trecutul in spate, sa ne gandim la viitor, inseamna ca acea persoana ne este aproape cu adevarat, nu doar in momentele cand ne este bine.

Avem nevoie de asemenea dusuri reci, de vorbe care sa nu ne menajeze, pentru ca de multe ori cadem in pacatul de a crede ca raul este bine si nu mai reusim sa iesim din acea stare negativa. Nu trebuie sa lasam aceste momente sa ne cuprinda, pentru ca daca stam prea mult in aceasta stare, riscam sa o consideram normalitate si sa nu mai iesim niciodata din ea. Asta inseamna ca vor trece anii pe langa noi fara sa facem nimic notabil si noi nici macar nu vom realiza ca se intampla asa ceva.

Dusurile reci sunt ceea ce avem nevoie atunci cand nu mai reusim sa gasim rezolvarea anumitor stari psihice in care am intrat, din diferite motive. Avem nevoie de ceva care sa ne trezeasca la realitate, daca noi nu mai suntem in stare singuri.

Sper sa aveti cat mai putine astfel de momente in viata, pentru ca tuturor ne plac doar bucuriile, nu si problemele.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *