De ce cautam atat de mult mereu caldura razelor soarelui

De ce cautam atat de mult mereu caldura razelor soarelui

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Oamenii cauta razele soarelui, fiindca au nevoie de toata caldura pe care o poate oferi acesta, au nevoie de mangaierea calda a lui, in diminetile reci. Oamenii au nevoie de caldura, de una atat fizica, precum si sufleteasca, tocmai de aceea razele soarelui ne pot aduce o stare de spirit excelenta si ne pot face sa ne gandim ca va urma o zi foarte buna.

Ma gandesc la acest lucru, deoarece vara s-a cam terminat si a venit toamna, asa ca trebuie sa beneficiem cat mai mult de ultimele raze ale soarelui, pana sa ajunga iarna peste noi si acel frig care nu este pe placul nimanui. Ne place caldura, trebuie sa recunoastem acest lucru, mai mult decat ne place frigul. Oamenii suporta mai bine caldura soarelui, decat acel frig teribil din timpul iernii.

Ma uit pe geam si este incredibil de placut cum razele soarelui se astern usor pe chipul meu si ma fac sa devin mai vesel. Este vorba de o veselie cat se poate de reala, una bazata pe lucruri simple, cum ar fi aceasta mangaiere a razelor soarelui. Imi place cand am de a face cu acele dimineti racoroase si cand apare soarele pentru a-mi da suficienta putere pentru ziua ce va veni, pentru a-mi incarca bateriile.

Lasand la parte beneficiile medicale ale razelor soarelui, care ajuta la asimilarea calciului de catre corpul nostru, soarele ne da o stare de spirit buna, ne face sa ne gandim ca aceasta lume este una construita numai din caramizi ale fericirii si ca in ea nu exista nici urma de rautate, nici urma de invidie sau alte stari negative. Imi place sa privesc lumea atunci cand razele soarelui imi ating fata, deoarece pare mai pura, mai mai aplecata inspre a face bine, pare mai sincera.

Cu totii apreciem o lume cat mai sincera, iar razele soarelui ne pot face sa visam ca o astfel de lume exista, ca nu este doar in inchipuirea noastra. Si cam asa si este. Oamenii sunt frumosi, oamenii sunt frumosi atunci cand sunt buni si cand soarele din interiorul sufletului lor, nu inceteaza sa rasara. Oamenii sunt frumosi, in marea lor majoritate, pentru ca nu au uitat sa zambeasca si nu au uitat sa se iubeasca.

Dragostea este la fel ca razele soarelui, fiindca ea ne acopera fiinta cu o caldura pe care o adori, pe care o cauti din tot sufletul tau, pe care o doresti. Dragostea si razele soarelui, ii fac pe oameni sa viseze doar la lucruri bune si fericire.

Oamenii nu pot fi tristi atunci cand razele soarelui coboara asupra lor, fiindca pur si simplu nu exista aceasta posibilitate. Trebuie sa radem cu totii, inca de dimineata, daca dorim sa avem o zi cat mai buna, cu impliniri cat mai multe.

Daca ne lasam acaparati de probleme, daca ne gandim mereu la lucruri negative, nu vom reusi niciodata sa ajungem la mal, ci ne vom ineca cu mult timp inainte, ne vom ineca in lacrimi si durere. Trebuie sa zambim! Viata este frumoasa si razele soarelui contribuie la acest lucru.

Daca acolo unde locuiti voi, este frig, sper sa va incalzeasca al meu articol si sa va imaginati un peisaj unde razele soarelui sunt prezente din plin, aducand multa bucurie in sufletele voastre.

Va doresc tuturor celor care cititi aceste randuri, sa aveti parte numai de soare in viata voastra, iar razele soarelui sa va lumineze chipurile, pentru a da nastere dragostei si fericirii.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *