De ce e cerul albastru

de ce e cerul albastru

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Cerul este albastru pentru a ne face si noua ziua mai senina, in afara de faptul ca are aceasta culoare, datorita faptului ca lumina soarelui patrunde in atmosfera planetei noastre.

Cerul este albastru, pentru ca oamenii au nevoie de culoare in viata lor. Oamenii nu pot trai fara culoare, iar lumea este cea care ne furnizeaza nuantele care ne ajuta sa vedem lumea inconjuratoare cu niste ochi mult mai curiosi. Cerul este albastru ziua si negru noaptea, insa nu discutam despre un intuneric total, ci un spectacol al luminitelor multe, unele care se revarsa peste toti si toate. Avem nevoie atat de un cer albastru, pentru a ne putea continua treaba de zi cu zi, precum si de un cer intunecat, pentru a ne putea relaxa, pentru a ne putea odihni cu gandul la acele luminite care apar pe el si ne indeamna la vis. Stelele sunt destinatia viselor noastre, fiindca mai mereu ajungem pe ele. Nu conteaza distanta, nu conteaza ca le putem atinge doar imaginar, important este ca ajungem la ele.

La fel ajungem si la cerul cel albastru, care ziua ne indeamna sa pornim fiecare pe calea noastra, nu inainte de a ne bucura ochiul cu simplitatea si calmitatea sa. Culoarea albastra este una dintre cele mai iubite nuante ale lumii in care traim, fiindca ea reprezinta sperantele si gandurile noastre, acesta este si motivul pentru care cerul albastru este pe cat de banal, pe atat de iubit si asteptat de catre toata lumea.

Dupa o noapte in care ai avut timp sa-ti odihnesti gandurile si sa calatoresti pe stelele cerului intunecat, oamenii au nevoie de lumina si razele soarelui, cele care schimba radical culoarea cerului.

Pana la urma, cerul este albastru pentru ca asa trebuie sa fie, fiindca asa vor oamenii sa-l vada. Nu cred ca s-a gandit nimeni la un cer de o alta culoare, in afara de realizatorii filmelor de fictiune. Nu mi-ar placea un cer verde, la fel cum nu mi-ar placea un cer rosu. Aproape totul este potrivit in aceasta lume asa cum trebuie, doar noi, oamenii, mai stricam lucrurile din cand in cand.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *