De ce iubim barbatii?

iubire femei

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Daca pentru noi, barbatii, este clar de ce iubim femeile, oare ce raspunsuri dau acestea atunci cand isi pun intrebarea “De ce iubim barbatii?”, fiindca este destul de greu sa-ti imaginezi care sunt adevaratele motive pentru care reprezentantele sexului frumos doresc un om langa ele. Asta pentru ca nici macar un barbat nu a reusit vreodata sa inteleaga pe deplin femeia, ceea ce gandim noi putand fi intr-un total dezacord cu modul de a gandi al celor fara de care nu putem sta.

Unele femei iubesc barbatii, banuiesc, fiindca simt nevoia sa aiba un om langa ele, unul caruia sa ii incredinteze cele mai sincere sentimente ale lor. Aici ma refer la dragostea adevarata, atat de rar intalnita in zilele noastre. Cu toate acestea, mai exista si asa ceva, din cand in cand, uneori.

Alte femei pot raspunde la intrebarea “De ce iubim barbatii?” prin faptul ca doresc langa ele o persoana puternica, una care sa le ofere o mana de ajutor atunci cand au nevoie, un sprijin pe care se pot baza. Aceasta nu mai este acea dragoste sincera, ci un fel de ajutor reciproc, de la mine pentru tine. Sunt multe femeile de acest gen, care transforma iubirea intr-un fel de sentiment de protectie de care au nevoie, fara sa simta vreun fel de dragoste pentru persoana respectiva.

Sunt si femei care afirma faptul ca iubesc un anumit barbat, de teama de a nu ramane singure. Aceasta teama este mult mai puternica decat ideea de a lua iar viata in piept, in cautarea adevaratei iubiri. La fel se intampla si cand sunt singure, atunci iubind barbatii pentru a schimba aceasta nedorita stare de fapt. Nimeni nu-si doreste sa fie singur, iar daca asta se intampla, atunci trebuie remediata situatia.

Altele ajung sa iubeasca barbatii, pentru statutul lor social, pentru banii lor. Si iar nu vorbim despre dragoste sincera, ci despre iubire bazata pe anumite nevoie persoanele. O iubire egoista, care se refera strict la nevoile materiale si la modul in care acestea pot fi satisfacute. Cunoastem cu totii astfel de cazuri, poate mai bine decat ne-am fi dorit.

Pentru alte femei, iubirea se confunda cu o relatie. Daca sunt intr-o relatie, atunci totul este perfect pentru ele, chiar daca nu sunt indragostite de “iubi”, ci este doar asa, de ochii lumii. Relatia este tot ceea ce conteaza, sentimentele din spatele ei nu mai ajung sa fie atat de importante.

In cazul altor femei, aceasta iubire inseamna pur si simplu nevoi fizice. Sunt acele femei indragostite permanent, rapid si des. Cu cat mai multi barbati, cu atat mai bine. Pentru ele, dragostea este o jucarie, una pe care o pot abandona atunci cand doresc, pentru a face rost de una noua, una care sa le starneasca aceleasi emotii de inceput.

Acestea sunt doar o parte din lucrurile care imi vin in minte atunci cand incerc sa-mi dau seama cum ar putea gandi o femeie atunci cand se intreaba “De ce iubim barbatii”, insa ele pot fi mult mai multe, asa ca va las si pe voi sa va ganditi la ele si sa le scrieti pe aici, asta in caz ca va vin idei noi.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *