De ce iubim femeile

de ce iubim femeile

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Iubim femeile pentru ca ele reprezinta tot ceea ce au nevoie barbatii in aceasta viata. Se spune ca barbatii puternici au nevoie de femei puternice in viata, fiindca altfel nu se pot descurca singuri. Este cat se poate de adevarat, fiindca aproape intotdeauna, in spatele unui barbat puternic, exista o femeie si mai puternica.

Iubim femeile pentru ca avem nevoie de dragoste, asa cum are nevoie toata lumea de cel mai frumos sentiment pe care il putem trai. Nimeni nu poate trai fara dragoste, chiar daca unii sunt tentati sa afirme asa, intr-o anumita perioada a vietii lor. Cu totii avem nevoie de dragoste, fie ca suntem femei sau barbati.

Iubim femeile pentru ca tocmai acele lucruri care ne diferentiaza, ne apropie si mai mult. Se stie faptul ca oamenii nu sunt atrasi de ceilalti care sunt exact ca ei, ci de persoanele total diferite, desi unii ar spune altfel. O persoana care este la fel ca tine, risca sa te plictiseasca si plictiseala este cel mai mare dusman al unei relatii.

Iubim femeile pentru ca ne fac sa ne simtim puternici si apreciati. Femeile au acea stiinta de a te face sa spui ca langa ele esti un fel de superman. Chiar daca nu au fost dotate cu aceeasi putere ca a barbatilor, femeile au armele lor, mult mai tari decat orice exista pe Pamant. Femeile stiu cum sa iti vorbeasca, stiu cum sa comporte cu tine, obtinand mai mereu ceea ce isi doresc.

Iubim femeile pentru ca au acea gingasie pe care nu o poti gasi la barbati, acea naturalete care te face sa te simti precum in al noualea cer. Doar ele stiu cum sa faca lucrurile in asa fel incat sa spui ca traiesti un vis, deoarece realitatea nu are cum sa fie atat de placuta. Nu mi-au placut niciodata femeile acelea care au tupeu in exces, deoarece acest lucru le ia din feminitate. Nimeni nu-si doreste langa el o femeie care sa vorbeasca mai urat si mai rau decat un barbat. Femeile trebuie sa fie suave, usor timide, sa aiba acea inocenta care pe noi barbatii ne face sa le iubim si mai tare.

Iubim femeile fiindca doar alaturi de ele putem spune ca suntem cu adevarat impliniti. In lipsa femeilor nu mai poate fi vorba nici despre iubire, nici despre nimic din ceea ce ar putea avea sens in viata. Viata s-ar transforma in gri, iar acel intuneric ar pune stapanire pe toti si toate.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *