De ce niciodata nu gasesti in timp util actele de care ai nevoie

Prin 2010, am cumparat un aparat. Despre ce aparat este vorba, va voi scrie zilele urmatoare, atunci cand voi face niste teste cu el. Sa speram ca va porni.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Pentru ca tot doresc sa scriu un articol despre el, am incercat sa-mi aduc aminte cat am dat pe el. Nu l-am cumparat de la un magazin online mare, asa ca nu-mi mai aduc aminte de unde l-am achizitionat. Am un fisier pe calculator unde tin toate parolele, ele fiind diferite pentru fiecare site, insa nici acolo nu am reusit sa identific magazinul de unde l-am cumparat.

Cum metodele moderne de cautare au esuat, am zis sa caut factura aparatului. Si m-am pus pe cautat. Cat de cat, am lucrurile in ordine pe aici, asa ca nu mi-a luat foarte mult timp sa rascolesc printre acte, facturi si chestii de genul.

Nu a fost chip sa gasesc factura, deoarece asa se intampla mereu: niciodata nu gasesti ceea ce cauti urgent.

Si nu este prima data. V-am mai scris pe aici ca mi-am luat permisul de conducere din prima, la 18 ani si am condus vreme de vreo 8 ani, timp in care am luat o singura amenda de circulatie cu masina mea (centura de siguranta) si una cu masina unchiului meu (viteza – 67 km/h in oras). Am fost iertat de cele mai multe ori, deoarece am vorbit frumos cu politistii.

Intre noi fie vorba, am purtat mereu centura de siguranta si o aveam si cand mi-am luat amenda. In fine, atunci cand s-a intamplat lucrul acesta, veneam de la munca si in drum spre casa am platit amenda (100 de lei, jumatate 50) la un CEC.

In 2013, amenda figura ca neplatita la taxe si impozite, asa ca m-am pus pe cautat dovada ca am achitat-o. Nu a fost chip sa o gasesc, desi am cautat-o cu insistenta, asa ca am fost nevoit sa o platesc iar.

Si acum vine partea intunecata a lucrurilor: desi ieri nu am gasit factura de care aveam nevoie, a acelui aparat, am gasit amenda achitata in 2008.

Asa ceva! Probabil ca peste vreo cativa ani voi gasi si factura aparatului, cand nu voi mai avea nevoie de ea, deoarece asa se intampla de obicei.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *