De ce nu am reusit mare lucru cu blogul seriale coreene punct ro si de ce l-am mutat aici

cuvinte cheie bune concurenta mica google romania

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

In 2014, am deschis blogul seriale coreene punct ro, deoarece atunci aceasta expresie avea cam 150 de mii de cautari lunare in Google Romania si cine stie putin SEO, cunoaste faptul ca nu-i usor sa gasesti astfel de cuvinte-cheie, care nici nu au concurenta mare.

In Google Romania, motorul de cautare destinat utilizatorilor din tara noastra, este dificil sa gasesti un cuvant-cheie care sa aiba multe cautari lunare si concurenta mica, pentru ca nu-i google.com acolo unde treburile stau in mod diferit.

De exemplu, ca simplu blogger, nu vei putea niciodata sa-ti duci site-ul pe prima pagina in Google Romania, pe cuvantul “stiri”, un keyword care are cautari multe si concurenta mare, deoarece acolo sunt rechinii mari, care au site-uri vechi, cu mare autoritate si care investesc enorm in optimizare pentru motoarele de cautare. Pentru asa ceva, ai nevoie de multi bani si timp. Evident, aici nu discutam despre Google AdSense si punerea cu plata pe prima pagina a motorului de cautare din tara noastra, ci de prima pagina in mod natural.

Am deschis blogul respectiv, cu gandul la bani si mai putin la astfel de productii care nu prea sunt destinate barbatilor.

Am inregistrat domeniul, am pus acelasi titlu si am scris relevant pe blog, despre serialele coreene, dupa care l-am dus destul de repede pe prima pagina in Google Romania, pe aceasta expresie, doar cu vreo cateva directoare web.

In 2015 a intervenit problema cu tatal meu si nu mi-a mai ars sa scriu nici aici, nici acolo.

Vreau sa va spun ca nu stiu daca m-au prins serialele coreene, pentru ca unele sunt slabe rau, insa altele sunt destul de in regula, mai ales ca discutam despre Asia, acolo unde IQ-ul este mare, deci si scenariile destepte, insa am ramas impresionat de comunitatea de doamne si domnisoare de pe Facebook, din jurul acestui fenomen.

Daca pe acest blog am vreo 20 de urmaritori pe Facebook, deoarece stiti ca nu suport reteaua de socializare respectiva, pe seriale coreene dot ro ma apropii de 400 si foarte multi prieteni. Nu am facut nimic special, nu am platit nimic, nu am promovat pe nicaieri, doar am postat acolo ceea ce am scris pe blog.

O comunitate frumoasa, care mereu cand am intrat pe acolo, rar ce-i drept, mereu m-a impresionat cu tot felul de lucruri.

Spre exemplu, prin 2015, de ziua mea, o fata de acolo mi-a trimis mesaj privat si m-a intrebat ce vreau sa-mi cumpere. Am zambit si i-am raspuns ca un simplu “La multi ani!” este de ajuns.

Nu am reusit sa fac mare lucru cu acest blog, pentru ca am realizat doar lucruri legale, adica nu am piratat nimic, nici macar nu am adaugat poze din serialele coreene, ci am pus eu unele din surse gratuite. Doar am scris despre serialele coreene, nimic altceva. De asta a si fost acceptat destul de repede in Profitshare.

Daca doresti sa realizezi treaba in zona asta, trebuie sa treci de partea intunecata a lucrurilor, iar eu nu fac asa ceva.

Pe de alta parte, nici nu pot sa ma ocup de mai multe bloguri, pentru ca daca te imparti in mai multe locuri si vrei sa faci totul cat mai bine peste tot, risti sa nu realizezi nimic. De asta am si mutat aici acel site, pentru ca blogul meu principal este oricum unul generalist, adica scriu despre orice si vreau sa ma concentrez pe el.

Poate ca voi mai scrie pe aici despre despre serialele coreene, din cand in cand, tocmai pentru acea comunitate frumoasa, insa doar despre cele speciale, care au un singur episod, de vreo 50 de minute. Nu am rabdare sa ma uit la sute de episoade, pentru ca ma plictisesc repede de orice.

Nu imi este rusine sa scriu despre nimic, atat timp cat este legal si poate aduce trafic pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *