De ce nu mai beau cafea

Mare parte din viata mea nu am baut cafea, insa au existat si momente in care am zis „hai sa incerc iar”, deoarece cofeina nu ar trebui sa fie rea pentru sanatate, in cantitati moderate. Te ajuta sa te concentrezi, asta insemnand ca esti mai productiv in ceea ce ai de facut.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

In urma cu vreo trei ani, incepusem iar sa beau cafea. Chiar imi facusem stocuri de vreo cinci pachete de juma’ de kil, ceva cafea nemteasca, nu-i mai retin numele si cateva cutii mari de ness Amigo, in amintirea copilariei. Fara zahar.

Nu am apucat sa ma bucur prea mult de ele, deoarece le-am raspandit prin casa, atunci cand am observat ca excesul de cafea dauneaza grav ficatului. Incepusem sa beau cam multa, iar ficatul a inceput sa protesteze.

Nu treaba cu ficatul era cea mai deranjanta, ci faptul ca imi crea o stare de nervozitate iesita din comun. Dupa ce ca am eu draci de obicei, mi-i mai si marea cafeaua, indiferent ca era cea clasica sau solubila. Imi venea sa rontai calculatorul de nervi, plus ca prin capul meu cuvintele urate se loveau unele de altele.

Astfel, am renuntat destul de repede la cafea si nici nu am mai baut de atunci, momentan apeland la ceai verde, din cand in cand, atunci cand am nevoie de niste cofeina.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *