De ce nu ne place deloc sa ne trezim de dimineata

De ce nu ne place deloc sa ne trezim de dimineata

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Nu-mi place sa ma trezesc de dimineata, chiar daca de multe ori trebuie. Sunt unele cazuri, cand ma simt atat de obosit si as vrea sa mai dorm macar inca o ora. Din pacate, trebuie sa te trezesti pentru ca ai treaba de rezolvat, iar sa dormi nu mai este o optiune.

Sunt unele zile cand as vrea sa ma trezesc atat de tarziu, sa pot sa dorm cat vreau eu. Sunt sigur ca ati simtit asta cu totii, fiindca trezitul de dimineata nu cred ca este pe placul tuturor. Poate sunt unii care s-au obisnuit sa se trezeasca de dimineata si astfel cred ca le si place, insa este vorba doar de obisnuinta, nu de o placere cu adevarat. Sunt unele cazuri, cand ceasul biologic iti spune sa te trezesti, fiindca pe masura ce imbatranesti, dormi din ce in ce mai putin. Eu as dormi foarte mult, cu toate ca in fiecare zi ma trezesc de dimineata.

Trebuie sa ma trezesc, nu ca as vrea. Pe langa faptul ca sunt foarte somnoros, mai trebuie sa am de a face si cu frigul care s-a instalat peste tara mea. Asta inseamna doua lucruri negative, somn plus frig. Stiti ca nu-mi place frigul si fac orice sa-l evit. Mi-ar placea sa traiesc intr-o tara calduroasa, unde nu exista nici frig, unde nici nu trebuie sa te trezesti de dimineata si sa-ti fie somn.

Vreau sau ma trezesc tarziu, sa stau sub un palmier si sa simt cum nisipul imi incalzeste corpul. Incep sa visez la vara si la caldura ei, chiar daca vara a trecut de foarte putin timp. Imi place vara si imi place caldura. O vara care sa nu se termine niciodata, una pe care sa o traiesti din plin, atunci cand te trezesti tarziu.

Da, fara sa fii nevoit sa te trezesti dimineata. Imi este foarte somn si trebuie sa fac ceva pentru a alunga somnu, dar nici prin gand nu-mi trece sa deschid geamul si sa mai simt pentru inca o data acel frig care iti ingheata fata. L-am simtit destul si pot spune ca nu-mi place. Frigul iti ingheata toate simturile si te face sa nu mai gandesti atat de bine. Vreau caldura verii inapoi si vreau sa ma trezesc tarziu, astfel avand chef, dispozitie, sa va scriu lucruri minunate.

Atunci cand nici tu nu ai dispozitie buna, nu ai cum sa scrii frumos, fiindca eu nu sunt o persoana prefacuta, una care sa scrie altceva decat simte in realitate. Imi place sa scriu lucruri frumoase, pe care sa le traiesc in acelasi timp. Imi place sa ma simt si eu bine, ca sa pot sa va fac si pe voi sa va simtit la fel. Imi place sa pot sa fiu in stare sa fac toate aceste lucruri. Din pacate, astazi am o zi nu tocmai bune, dar cine stie, poate recuperez pe parcurs, pentru ca deocamdata nu ma simt tocmai asa cum trebuie.

Asta inseamna ca decat sa ma mai gandesc la faptul ca imi este somn si ca m-am trezit dimineata, mai bine incerc sa ma gandesc la ceva placut, la soare, la caldura si la faptul ca te poti trezi atunci cand vrei tu. Poate asa o sa ma simt mai bine si o sa scap de aceasta stare negativa care m-a cuprins.

Imi doresc sa reusesc, pentru ca acesta nu sunt eu. Imi plac lucrurile frumoase, nu cele care ne fac sa nu ne simtim bine.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *