De ce oamenii iubesc atat de mult soarele si zilele senine

De ce oamenii iubesc atat de mult soarele si zilele senine

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Astazi este o zi superba, cerul este senin si soarele este si el prezent. Poate parea doar o zi obisnuita, insa nu este deloc asa. A venit toamna, deci astfel de zile sunt din ce in ce mai rare, din ce in ce mai putine si incepi sa le duci dorul dupa ce ele nu mai fac parte din viata ta.

Imi place cum razele soarelui imi mangaie pielea. Nu mai sunt acele raze de soare din timpul verii, suparatoare si, de multe ori, insuportabile. Acum parca vor sa se joace cu tine, parca doresc sa te gadile in modul cel mai placut. Sunt dependent de soare, am nevoie de el, am nevoie de caldura lui. Imi da o stare de bine, de euforie. V-am mai spus eu ca imi place mai mult vara, decat iarna, tocmai pentru ca nu prea suport frigul. Acel frig care ajunge sa-ti inghete chiar si ideile, nu doar trupul.

Astazi este senin si in sufletul meu, spre deosebire de ieri, cand va spuneam ca au existat oameni care m-au suparat tare si care mi-au creat o multime de nervi. Astazi sunt atat de linistit, incat va pot scrie o multime de lucruri frumoase, unele care sa conduca inspre starea de bine pe care trebuie sa o aveti si voi. Deocamdata este dimineata aici, insa abia astept sa ies pe afara si sa ma bucur direct de razele soarelui. Fiind weekend, este atat de liniste in oras. Oamenii au plecat in afara lui, incercand sa scape de toata aceasta agitatie si acest freamat al orasului. Este atat de liniste, o liniste incredibila.

La aceeasi ora, in timpul saptamanii, se aude o agitatie continua pe afara. Nu este cazul acum. Fiind duminica, totul este cat se poate de linistit si de calm, exact asa cum imi place mie. Va spuneam ca abia astept sa ies pe afara, sa pot sa ma bucur si mai bine de razele soarelui, de aceasta caldura venita cand nu te-ai mai astepta la ea, deoarece ne indreptam spre o iarna friguroasa. Mi-as dori sa fie mereu asa, sa nu existe notiunea de frig si de nori. In marea majoritate a timpului, sunt o persoana destul de vesela si pozitiva, deci norii nu au ce cauta in viata mea. Mai sunt si momente cand prefer sa vad cum ploua, insa acelea sunt destul de rare, ca si ploaia. Prefer soarele si toate lucrurile bune care vin odata cu acesta.

Prefer sa ma bucur de tot ceea ce este frumos pe langa mine, pentru a alunga clipele care reusesc sa ma intristeze. Prefer sa vad doar lucrurile bune si atat, pentru ca astfel ma pot concentra mai mult la ele, iar cele negative, daca nu le bagi in seama, ajung sa se piarda in noapte.

Cand este vorba despre fapte negative, acestea pot fi alungate foarte usor prin condamnarea lor la uitare. Uitarea alunga tot ceea ce nu este asa cum ar trebui sa fie in viata ta. Gata despre lucruri negative! Acum este vorba despre soare, zi senina, si mult soare. Un soare care are forte mult mai mici decat in timpul verii, insa care este suficient sa aduca bucurie in inima mea.

Sper ca randurile mele sa aduca bucurie si in sufletele voastre, fiindca aveti nevoie de ea si o meritati.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *