De ce preferă femeile compania bărbaţilor

sarut femei

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Este cunoscut faptul că femeile nu se suportă între ele, deşi de multe ori lasă impresia că ar face-o, aşa că hai să încercăm să găsim unele explicaţii pentru care se întâmplă acest lucru. Şi pentru a vedea de ce majoritatea femeilor preferă compania bărbaţilor, aici nu mă refer la relaţii, ci la simpla amiciţie, trebuie să venim cu nişte clarificări în ceea ce priveşte modul în care se comportă şi unii şi alţii, atunci când au de a face cu persoane de acelaşi sex sau interacţiunea are loc între persoane de sex diferit.

Noi, bărbaţii, suntem mult mai direcţi în tot ceea ce facem, în comparaţie cu femeile. Comunicarea dintre doi bărbaţi este extrem de simplă: „Bă, hai la o bere!” şi răspunsul este la fel de direct: „Bine, bă!”. Cam atât este nevoie pentru a-ţi petrece o zi călduroasă, din punctul de vedere al discuţiei telefonice dintre doi bărbaţi, la o terasă, în faţa mai multor sticle cu bere.

Discuţiile de la terasă sunt la fel de simple şi directe, ele având în centrul lor ca subiect principal, femeia: „Ai văzut ce cur mişto are aia, în blugii ăia mulaţi şi ce ţâţe marfă?” iar celălalt spune: „Da, este bună rău de tot!”. După ce sunt epuizate astfel de conversaţii, care au în centrul lor buci şi ţâţe, ţâţe şi buci, se poate discuta şi de latura sensibilă a problemei, cum ar fi: „Mă, dar este simpatică şi la faţă”.

Dacă vine vorba despre conflictele dintre doi bărbaţi, acestea sunt rezolvate cam la fel de simplu şi direct, cu un: „C**ie, de fapt tu ce p**a mea vrei?”. În cazul în care această întrebare cheie, existenţială, nu-şi găseşte răspunsul dorit sau nu conduce înspre ameliorarea problemelor urgente dintre cei doi, se trece la o clasică şi bărbătească bătaie.

În cazul femeilor, lucrurile se petrec într-o manieră cu totul diferită şi într-un mod mult mai finuţ, din fericire. Nimănui nu-i place o femeie care deţine un tupeu exagerat şi care înjură non-stop, mai mult şi mai urât decât un bărbat. „Dragă, ieşim în oraş la o sesiune de shopping?” – „Da, dar stai aşa că nu găsesc ceva care să mi se potrivească astăzi cu razele soarelui” – „Nici eu nu ştiu cu ce să mă îmbrac, dă-mi o idee” – „Lasă, că am văzut eu o curea mişto în magazinul ăla şi poate o să mi-o cumpăr” – „Eşti sigură că se asortează cu pantofii pe care îi ai?’ şi cam aşa continuă discuţia, pentru încă vreo câteva ore bune.

Mersul la cumpărături, discuţiile telefonice, ieşitul în oraş „aşa ca între fete” reprezintă acele momente când femeile se acceptă unele pe altele, deşi nu se suportă între ele.

Nu se înghit unele pe altele, deoarece, chiar dacă faţă în faţă sunt cele mai bune prietene, îşi vorbesc politicos, sunt viclene, dramatizează anumite momente, apelează la multă falsitate, îşi mai aduc aminte şi de acele momente când şi-au pierdut prietenii care le-au fost furaţi de altele sau au fost bârfite de aşa-zisele lor amice.

Băieţii-s la fel de direcţi şi atunci când se află în compania fetelor, cu toate că, evident, nu folosim acelaşi limbaj de care facem uz când discutăm cu prietenii noştri şi probabil, acesta este şi motivul pentru care unele femei preferă să se afle mai mult în preajma noastră.

Nouă nu ne pasă că îţi stă ţie o şuviţă mai într-o parte sau că porţi acelaşi tricou pe care l-ai avut şi acum două săptămâni, lucruri care ar provoca adevărate drame printre fete. Noi vă iubim, indiferent de orice şi ne place să fim, la rândul nostru, pe lângă voi.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *