De ce râd non-stop cei de la radio?

zambet dj radio

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Nu am mai ascultat de mult timp posturile radio româneşti, fiindcă aşa cum s-a întâmplat cam cu toate lucrurile ce au fost atinse de venirea puternică a mediului on-line şi acestea şi-au pierdut mult din farmecul de odinioară.

Pe vremea când eram copil, ascultăm cu plăcere posturile radio, indiferent că era vorba despre cele pirat sau legale şi aici mă refer la Radio Sexy, Radio Millenium, Uniplus Radio etc

Nu numai că le ascultam, dar mai şi participam la concursuri, astfel câştigând tot felul de lucruri: casete video şi multe reviste Mickey Mouse.

De asemenea, mai trăgeam cu urechea şi la celebrele emisiuni ale regretatului Bobby Torok, deşi nu erau tocmai pentru vârsta mea.

În fine, ideea este că am vrut să aud ce se mai întâmplă prin FM, aşa că am început să caut posturi radio. La fel ca în trecut, unele au muzică bună, altele mai puţin bună. Evident, în funcţie de gusturi. Unele radiouri se bazează pe multă vorbăraie, iar altele pe muzică din plin.

Chiar dacă la prima vedere par posturi radio total diferite, aproape toate au un lucru în comun: cei care prezintă emisiunile şi care pun muzică, în marea lor majoritate, râd non-stop. Nu mă refer că sunt doar câteva momente mai amuzante şi atunci încep să fie tare veseli, ci atunci când vorbesc, îţi lasă impresia că ar râde. Un râs continuu, extrem de deranjant. Înţeleg, vor să aducă bună-dispoziţie în casele oamenilor, să ne facă să zâmbim, însă a vorbi râzând fără oprire, este la fel de deranjant precum a fi serios tot timpul.

Mă gândesc la faptul că ar trebui să existe un echilibru în orice, chiar şi în felul în care se comportă aceşti DJ de la radio. Sau aceşti oameni or fi cei mai veseli din lume, o veselie care nu cunoaşte sfârşit şi trebuie să-i întrebăm şi noi care este secretul unei lumi mereu bucuroase?

Habar nu am, cert este că majoritatea celor care vorbesc pe la radio, îţi lasă impresia că îi gâdilă cineva non-stop la tălpi.

Excepţie fac cei de la Radio Trinitas, pentru că nu se putea să nu vorbesc şi despre ei. Este pe acolo un nene care realizează o emisiune pe la ora 17 şi ceva. Nu râde niciodată, ba chiar vorbeşte foarte serios, însă tocmai această seriozitate şi încercarea de a-ţi spune că vei muri veşnic dacă nu faci ceea ce vrea Dumnezeu, este amuzantă. Trebuie să-l ascultaţi, pentru că după vreo câteva minute de spălare intensă pe creier, nu vă mai trebuie nimic.

În rest, nimic nou sub soare. M-aş fi aşteptat să se schimbe ceva pe la posturile radio româneşti, să mă surprindă cu anumite emisiuni care să aibă un format potrivit pentru zilele în care trăim, să aud lucruri noi după atât de mult timp de când nu le-am mai ascultat. Nimic din toate astea. Probabil acesta este şi motivul pentru care au devenit din ce în ce mai puţin ascultate, cei care mai dau pe acolo fiind taximetriştii, alţi oameni care petrec mult timp în trafic, precum şi puţinele persoane de pe acasă.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *