De ce SUA nu trimit armata sa anihileze SI

sua impotriva si

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

SI a publicat pe Internet, zilele trecute, un nou videoclip in care membrii acestei grupari executa mai multi oameni, sub pretextul ca ar fi spioni. Am citit aceasta stire pe Yahoo! News, iar curiozitatea m-a facut sa caut acel videoclip, deoarece, asa cum este si normal, nu era prezent in articol.

L-am gasit, insa mai bine nu faceam acest lucru, deoarece lucrurile vazute acolo te pot afecta emotional.

Videoclipul are o suta si ceva de mega, o durata de sapte minute si jumatate, si a fost incarcat pe un anumit site de file sharing. Nu spun care, deoarece nu promovam terorismul pe aici.

In acest videoclip sunt prezentati mai multi oameni, presupusi spioni, care declara tot felul de lucruri. Nu stiu ce, deoarece nu inteleg limba araba, insa, probabil, au fost pusi sa marturiseasca faptul ca sunt spioni, judecand si dupa vanataile pe care le au pe fata, dupa care au fost executati.

Unii au fost bagati intr-o masina, dupa care s-a tras cu un lansator de rachete in aceasta, altii au fost pusi intr-o cusca, pe care au coborat-o intr-o piscina, toti cei care se aflau in interiorul ei sfarsind inecati, iar ultimii au fost decapitati cu explozibili.

Aceste modalitati neobisnuite de executie au fost alese pentru a da exemplu, pentru a soca lumea.

Videoclipul este filmat din unghiuri diferite, cu mai multe camere si pare editat profesional. A iesit ceva grotesc, lucruri pe care doar niste minti bolnave le pot pune la cale, deoarece nu poti crea arta cinematografica din omoratul oamenilor.

Dupa ce vezi astfel de lucruri, nu poti sa nu te intrebi de ce nu se intervine pentru a se opri macelul.

SUA au preferat, deocamdata, doar sa-si trimita avioanele de lupta pentru a bombarda pozitiile SI. La fel si alte tari puternice.

O posibila explicatie pentru care inca nu a fost folosita varianta trimiterii de trupe terestre impotriva SI, a fost data de catre un general al armatei americane, cu putin timp in urma, acesta afirmand ca n-ar fi o problema sa trimita o suta cincizeci de mii de soldati pentru a anihila gruparea respectiva, insa imediat ce isi vor incheia treaba si vor pleca, vor aparea alte si alte grupari teroriste in zona, atat timp cat autoritatile de acolo nu-si indeplinesc indatoririle.

Cred ca are dreptate, deoarece vorbim despre o zona in care nu cred ca va fi niciodata pace cu adevarat.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *