De ce toate domnisoarele astazi vor doar avere

domnisoara frumoasa

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Exista mai multe explicatii pentru care toate domnisoarele de astazi vor doar avere, iar dragostea ajunge sa fie pusa pe locul doi, in cel mai fericit caz.

In primul rand, societatea manelista in care traim, le-a invatat pe fete ca aia care vorbesc din ce in ce mai urat, care au masini aduse de prin Germania pe cai mai putin legale, care le alinta cu “printeso”, sunt smecheri. Astfel, a aparut o dorinta din partea acestora de a fi si ele “smechere”, de a se comporta la fel, de a avea averea lor. Pentru a ajunge sa aiba averea lor, respectivele domnisoare, nu se dau in laturi de la nimic din ceea ce ar putea sa le aduca mai aproape de bani.

Unele dintre ele ajung sa se cupleze cu baietii descrisi mai sus. Unora le place sa traiasca o astfel de viata, iar altele ajung si ele sa realizeze ca si-au pierdut timpul degeaba, deoarece le lipseste respectul si acela nu este modelul de barbat pe care si l-au dorit cu adevarat. Uneori este prea tarziu, deoarece ajung sa se casatoreasca, sa mai faca si copii, iar in alte situatii, chiar daca isi dau seama ca au gresit, ajung sa se obisnuiasca prea mult cu respectiva viata neplacuta. Unii se potrivesc atat de tare, incat chiar sunt fericiti, deci nu poti decat sa le urezi sa fie fericiti.

Daca aceasta dorinta de avere nu vine din partea celor de mai sus, ea apare din cauza prietenelor respectivelor domnisoare. Pai daca ea are, eu de ce nu? Ce mai conteaza ca marea lor majoritatea au obtinut banii respectivi pe cai mai putin legale sau morale? Cati dintre voi cunoasteti femei atat de destepte, inteligente, bine pregatite, incat sa fi reusit in viata prin propriile puteri, fara sa apeleze la ajutorul barbatilor sau a mijloacelor imorale?

Foarte putine, ma gandesc eu. Sunt rare cele care reusesc sa ajunga sa nu depinda de nimeni, prin propriile forte. Evident, sunt si cele care provin din familii bogate, insa nu pot fi incluse aici, deoarece banii de la tata nu inseamna ca te-ai descurcat singura.

In rest, domnisoarele care nu sunt pasionate de avere si imbogatire rapida, traiesc o viata modesta, la fel ca majoritatea romanilor.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *