De ce tradeaza unii oameni atat de usor

De ce tradeaza unii oameni atat de usor

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Oamenii tradeaza din diferite motive. Cel mai important lucru este ca nu toti tradeaza, ci doar o parte dintre ei, deoarece sunt si oameni care au onoare si nu ar face asa ceva niciodata. Unii tradeaza pentru ca asa s-au invatat, sa castige anumite avantaje materiale sau sentimentale, de pe urma necazurilor altora.

Daca lor le este bine, nu mai conteaza ca pe cei pe care i-au tradat nu le este. Astfel de oameni sunt foarte egoisti si trebuie evitati de catre toata lumea. Alti oameni tradeaza pentru ca ei cred ca li s-a facut o mare nedreptate si, astfel, vor reusi sa o indrepte.

Depinde de la caz la caz, fiindca desi nu pare tocmai o maniera onorabila de a rezolva lucrurile, tradarea poate fi inteleasa cand cei care o savarsesc erau asupriti de catre cei pe care ii tradeaza. Alti oameni tradeaza pentru ca asta le este meseria. Sunt spioni si fac ceea ce le place lor mai mult: sa spioneze. Alti oameni tradeaza pentru ca asa le este caracterul, iar o viata linistita si placuta nu le este pe plac. De exemplu, atunci cand o femeie isi tradeaza barbatul ce o iubeste si care nu i-a gresit cu nimic.

Astfel de oameni sunt periculosi deoarece sunt si imprevizibili. Daca iti intra tradarea in sange, atunci foarte greu mai poti scapa de ea. Unii dintre oameni sunt extrem de obisnuiti sa ii tradeze pe cei pe care ii cunosc, de multe ori fiind vorba chiar de catre familiile acestora. Tradarea este un act peste care poti trece cu foarte multa greutate, pentru ca daca ne referim la viata de zi cu zi, la omul luat individual, nu poti intelege prea usor de ce oameni pe care ii credeai prieteni, te pot trada cu atat de multa usurinta.

Daca din partea strainilor esti obisnuit sa fii tradat, atunci, din partea celor care iti sunt apropiati nu te-ai astepta sa ti se intample asa ceva. Insa astfel de lucruri neplacute se intampla, mai ales ca traim intr-o lume unde vedem atat de multa rautate, iar bunatatea noastra este luata drept slabiciune. Tradarea este unul dintre cele mai urate lucruri pe care oamenii le pot face, mai ales daca este una nedreapta, care nu se bazeaza pe un minim motiv ce ar putea duce inspre un asemenea deznodamant.

Oamenilor nu le-au placut niciodata tradatorii, nici macar celor pentru care tradau, fiindca nici ei nu puteau avea incredere in astfel de oameni. Daca un om a tradat o data, o poate face si a doua oara si a treia oara si asa mai departe, deci nu iti poti pune baza intr-o astfel de persoana nedemna de increderea ta.

Tradatorii nu vor fi apreciati niciodata, de catre nimeni, pentru ca ei nu sunt apropiati de nici o persoana, ci doar de actele de tradare pe care le savarsesc cu atat de multa placere si obisnuinta. Nimanui nu-i plac tradatorii, iar acestia vor sfarsi prin a nu avea pe nimeni alaturi de ei, deoarece viata stie cum sa potriveasca astfel lucrurile, incat sa-i faca pe toti sa plateasca dupa cum merita.

Tradatorii sunt acele persoane care nu sunt agreate de catre nimeni, pentru ca nimeni nu se simte bine in prezenta lor. Increderea se castiga foarte greu si se pierde extrem de usor, acesta fiind si motivul pentru care nu trebuie sa-i facem pe altii sa puna la indoiala loialitatea noastra. Nu este o obligatie, este un gest de normalitate. Daca vrem sa traim intr-o lume normala si noi trebuie sa ne comportam normal, iar tradarea nu face parte din acest firesc al lucrurilor.

Sper sa nu tradati niciodata pe nimeni si sa traiti o viata normala, plina de bucurii si placeri pozitive

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *