De ce Vama Veche?

fete vama veche

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Nu am inteles niciodata acest obicei al oamenilor de a face tot posibilul sa ajunga la Vama Veche, pentru distractie. In alta parte, pe tot litoralul romanesc, nu mai exista locuri unde sa te distrezi, in afara de Vama Veche, sau acel sat are ceva special si nu inteleg eu?

Pricep faptul ca la Vama Veche nu-ti trebuie absolut nici un leu pentru a te distra, insa asta nu inseamna ca acolo este Raiul pe Pamant si ca nu mai exista un loc asemanator, unde sa dai startul la distractie. Stiu ca multi care ajung acolo, pleaca de acasa cu resurse minime, in sensul ca mai mult de spaga pe care trebuie sa i-o dai controlorului trenului (poate nici macar aia) nu mai ai nevoie de nimic altceva, atunci cand vine vorba de Vama Veche. Odata ajuns acolo, prietenii de baute pot fi multi, la fel si resursele financiare. Nimeni nu lasa la greu un frate de pahar, mai ales cand a gustat un pic din lichidul aducator de placeri si de dureri de cap, un pic mai tarziu.

Asa procedeaza multi. Pleaca fara un leu de acasa, in speranta ca in Vama Veche ii va astepta o tona de distractie, bautura si parteneri. Aici ma refer atat la fete, cat si la baieti. Ma gandesc la faptul ca sa te trezesti dimineata pe plaja, acolo unde nu stii cum ai ajuns si de ce nu mai ai haine pe tine, poate fi o experienta de neuitat. La fel si in urmatoarea seara si tot asa, pana cand incepi sa te certi cu ficatul si el cu tine.

Oamenii cred ca merg la Vama Veche, tocmai pentru ca acolo exista aceasta libertate de a face tot ceea ce doresti, de a putea sa scape de stresul cotidian, cauzat de faptul ca in marea majoritate a timpului sunt obligati sa se comporte ca niste fiinte rationale, sau macar sa lase impresia ca s-ar intampla asa. Cred ca oamenii au nevoie si de astfel de momente, cand ratiunea nu mai trebuie sa dicteze desfasurarea evenimentelor, pentru a simti ca traiesc.

Din pacate, am auzit tot mai multa lume care spune ca Vama Veche nu mai este ceea ce reprezenta in trecut. S-a umplut de cocalari gretosi, pusi de distractii dubioase. Daca afirma asta pana si cei care atunci cand beau inceteaza sa mai se comporte normal, atunci treburile nu stau tocmai bine. Acest lucru se intampla, probabil, fiindca atunci cand esti beat nu prea realizezi ca lumea din jurul tau are un comportament deviant, deoarece asa procedezi si tu, insa, atunci cand te trezesti si revii la starea ta normala, iti dai seama ca acel taranus pare inca beat, desi s-a trezit si el. Nu-ti place acel tip de comportament cand esti treaz, pentru ca atunci tu vezi lumea altfel, prin ochii celui care in marea majoritate a timpului gandeste corect, normal.

De ce Vama Veche? Pentru momentele cand esti beat si nu realizezi ceea ce se intampla in jurul tau, traind acea stare de euforie pe care tu o consideri necesara.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *