De ce visam

de ce visam

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

De fiecare data cand mergem sa ne culcam, incepem sa visam. Chiar daca noi credem ca intr-o anumita noapte nu am avut parte de vise, deoarece noi spunem ca nu am visat nimic, creierul nostru, studiat de catre cercetatori, ne contrazice.

Visam in absolut fiecare noapte, chiar si atunci cand noi consideram ca nu se intampla acest lucru. Oamenii viseaza pentru a putea sa priveasca viitorul cu alti ochi, fie ca ma refer la cel apropiat sau la cel mai indepartat.

Oamenii viseaza pentru ca au nevoie de emotii, au nevoie de lucruri noi si palpitante in viata lor, chiar si atunci cand dorm. Visam pentru ca avem nevoie de acele clipe pe care nu putem sa le controlam. Ceea ce se intampla in vise, nu depinde de noi sau, cel putin, nu noi suntem cei care duc lucrurile intr-o directie sau alta. Daca am putea sa controlam visele, acestea nu ar mai fi vise, ci visuri. Visele sunt cele asupra carora noi doar putem sa ne oprim si sa le urmarim activitatea, nu sa le influentam. Chiar daca nu se stie exact cum apar ele, doarece chiar si cu toata tehnologia inalta pe care noi consideram ca o detinem, oamenii cunosc extrem de putine lucruri despre ale lor corpuri, putem sa le admiram in toata splendoarea lor.

Unele vise sunt placute, altele sunt mai putin placute, insa toate fac parte din existenta noastra. De cate ori nu v-a fost dat sa va intrebati oare ce reprezinta ceea ce visam si sa fugiti repede in fata calculatorului, pentru a cauta insemnatatea celor aparute in imaginatia voastra? Cred ca de multe ori, deoarece curiozitatea oamenilor face casa buna cu lucrurile pe care le visam.

De ce visam? Probabil, pentru a putea sa continuam, pentru a descoperi lumea reala si lumea imaginara.

Unii spun ca visele au legatura cu realitatea, altii nu. Unii afirma faptul ca anumite vise au reprezentat un semnal de alarma pentru ceea ce li s-a intamplat mai tarziu. Altora, niciodata ceea ce au visat nu li s-a petrecut in realitate.

Pana vom ajunge cu adevarat sa stim de ce visam, putem doar sa speculam pe marginea subiectului.

Cu toate acestea, lumea oamenilor ar fi un pic mai saraca fara vise, pentru ca in lipsa lor nu ar mai exista nici visurile.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *