De multe ori ne apropiem doar pentru a ne indeparta si mai mult

De multe ori ne apropiem doar pentru a ne indeparta si mai mult

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Ne place sa ne apropiem din ce in ce mai mult de persoanele care ne plac, pe care le simtim pe aceeasi unda cu noi, pe care le vrem in viata noastra, insa atunci cand facem pasul de la o simpla prietenie, la dragoste, de multe ori lucrurile nu ies exact asa cum ne dorim noi, din diferite motive. Unul ar fi ca atunci cand exista doar o simpla prietenie intre noi si persoana pe care o iubim in secret, lucrurile decurg intr-un mod normal, intr-un mod firesc si ambele persoane se simt in largul lor atunci cand sunt in apropiere.

Atunci cand incepem sa ne dezvaluim sentimentele fata de persoana pe care o iubim si vrem sa fim mai mult decat prieteni, aceasta poate sa nu impartaseasca aceleasi sentimente si sa vrea sa ramana doar o simpla prietenie intre cei doi amici. Chiar daca si persoana cealalta are sentimente fata de cel care i-a spus ca o iubeste, de multe ori ridica garda si incepe sa faca pe dura, fara vreun motiv real si doar fiindca ne place, noua oamenilor, sa ne chinuim unii pe altii, sa nu ne facem pe plac, sa ne facem sa suferim.

In astfel de cazuri, insistenta poate sa ne separe definitiv de acea persoana, pentru ca va fi mult prea tematoare pentru a se mai simti confortabil in preajma noastra sau poate sa o aduca mai aproape de noi. Nu se stie niciodata cum vor evolua lucrurile, noi putem doar sa anticipam, intr-o mica masura, intorsatura lor. Este clar ca sunt multe cazurile cand apropierea mai mult ne desparte, decat sa ne aduca langa cea sau cel pe care il iubim. Au fost multe si cazurile cand cei care au refuzat propunerile de iubire, mai tarziu, peste ani de zile, au regretat decizia, insa a fost prea tarziu. Si atunci vine intrebarea fireasca: ce putem face pentru a ne asigura ca avem toate sansele sa fim aproape pentru toata viata, de persoana pe care o iubim?

In primul rand trebuie sa-i urmarim comportamentul, sa vedem daca si ea simte cam acelasi lucru pentru noi. Nu te poti baga cu forta in viata intima a unui om, decat daca acea persoana este disponibila si ea sa faca acest pas. Au fost multe cazurile cand persoanele respective au acceptat propunerea de a fi iubiti, insa mai tarziu si-au dat seama ca nu au nimic in comun, din punctul de vedere al unor persoane care trebuie sa traiasca impreuna pentru toata viata, asa ca totul s-a terminat cu o despartire dureroasa.

Atunci cand suntem noi siguri, cand avem semnalele necesare pentru a sti ca totul este in regula si cealalta persoana simte aceleasi lucruri pentru noi, putem sa-i aratam sentimentele noastre care sunt ceva mai mult decat o simpla prietenie, insa, repet, numai atunci cand lucrurile sunt extrem de clare. Nu are rost sa stricam prietenii de ani de zile, doar pentru mofturile noastre sau pentru a arata ca avem controlul asupra celor care ne-au incredintat prietenia lor sincera, una care este atat de greu de gasit in zilele noastre.

Dragostea este ceva complicat si cine spune ca o cunoaste in totalitate, ca stie totul despre ea, minte. Nimeni nu are o reteta perfecta pentru a ghici viitorul si felul in care noi ne vom raporta la acesta, prin trecutul perfect pe care l-am avut langa o anumita persoana. Sper sa fiti fericiti cu totii, alaturi de persoana de care va este drag.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *