Delia este pe aripi de vant

Delia Pe aripi de vant

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Imi place tare mult Delia, si aici nu ma refer (doar) la felul in care arata, ci la vocea ei. Am o sensibilitate mare in ceea ce priveste vocile bune, iar Delia are una dintre cele mai bune voci din industria muzicala romaneasca.

Daca natura a inzestrat-o cu un glas minunat, acesta nu a fost insotit mereu si de melodii bune, din contra. De cele mai multe ori, cantecele interpretate de catre Delia au fost subtiri rau de tot, nu s-au ridicat deloc la nivelul talentului ei muzical. Versuri nasoale, cantate de o voce buna, inseamna, de obicei, melodii naspa.

Nu prea mai auzisem nimic misto cantat de Delia, de pe vremea N&D. Atunci aveam caseta cu cei doi, cumparata nu de mine, pentru ca eu imi luam cu B.U.G. Mafia, ci de partea feminina a casei.

Erau destul de reusite melodiile N&D, mai ales ca Delia iti lasa impresia ca pune mult suflet in cantecele respective. Avea o voce la fel de inocenta precum ce a Loredanei Groza, din “Buna seara, iubite!”.

De atunci, Delia nu prea a mai scos nimic pe placul meu si ma gandeam ca este pacat de vocea ei. Neavand ce sa ascult cantat de ea, mai aruncam cate un ochi pe YouTube, la melodia populara interpretata impreuna cu Dinu Iancu. Delia canta bine muzica populara.

Mi-ar placea sa scoata un album de colinde, ca tot vin sarbatorile. Ceva bun, asa cum a fost cel al Andrei, din urma cu ceva ani de zile.

Ei bine, revenind la Delia si cantecele ei, se pare ca mai exista oameni in tara asta care compun melodii ascultabile, fiindca “Pe aripi de vant” suna bine de tot.

Versurile sunt misto, vocea Deliei este superba, iar Kaira, chiar daca nu o cunosc, se potriveste si ea in peisaj.

Imi pare bine ca a reusit cineva sa compuna o melodie, care sa se muleze perfect pe vocea Deliei, sa se ridice la nivelul ei.

In plus de asta, imi pare si mai bine ca Delia este serioasa in videoclip. Adica, ma refer la faptul ca se comporta normal. Sunt dese ocaziile cand alege sa se maimutareasca excesiv, sa se strambe mult prea mult si fara rost, stricand tot videoclipul. De exemplu, asa cum a facut in “Ipotecat”. Probabil, cineva a sfatuit-o sa nu mai procedeze asa si bine a facut.

Delia nu doar ca este pe aripi de vant, ci a intrat intr-un adevarat uragan, unul care ridicat-o deasupra tuturor.

Acum, lasati-ma sa ascult, iar, “Pe aripi de vant”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *