Deliric este cel mai inteligent rapper roman

Momentul ala in care iti dai seama ca asculti, in special, hip-hop de mic, ai auzit de DOC, de trupa C.T.C. insa nu si de Deliric sau nu iti mai aduci aminte de el, chiar daca in ultimul timp a scos cateva piese de senzatie, foarte destepte.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

deliric este cel mai inteligent rapper din romania

V-am spus ca nepotelul meu este bun la carte si o are p-aia de identitate la jumatate, asa ca-l mai ajuta pe unchiul lui, care-i cam de-o varsta cu Deliric, un pic mai mic, sa nu piarda contactul cu muzica, industria hip-hop si sa identifice melodiile si oamenii buni de promovat.

Asa am aflat de Deliric sau poate ca stiam de el, insa m-a parasit memoria si nu-mi mai aduc eu aminte de acesta.

Deliric este cel mai destept rapper roman, in opinia mea, asa ca daca tot promovam non-valorile peste tot, hai sa ii scoatem in fata si pe cei care merita.

Iar Deliric (Razvan Eremia) are procesor care lucreaza la frecventa ridicata si chiar daca scoate piese cu frecventa redusa, IQ-ul lui da dovada de piesa unsa.

Imi plac cel putin trei dintre lucrurile scoase de el, auzite pe canalul de YouTube FacemRecordsTV: Varfu’ Omu, Pe Limba Lumii si Kong.

Daca de obicei interpreteaza pe banca in parc, ultimul video pe care il si punem embed pe aici, a fost realizat intr-o camera de hotel (sau pe ecran verde?) din Hong Kong?!?

De aia si lumea i-a zis prin comentarii pe YouTube ca s-a ajuns. Nu mai canta prin parc, acum este in “studio”.

Tot in legatura cu treaba de mai jos: am inteles, procesoare CUDA si randare, chestii misto, insa de unde stie ca Dennis Rodman a iubit-o pe Madonna sau ca Brad Pitt si Angelina se jucau cu bona? Habar nu aveam treburile astea. Prea mondene!

Chiar si asa, omu’ e prea adevarat si se cere a fi promovat:

Share it on:
TwitterFacebook

One Comment

  1. Nue green screen, se vede reflexia in geam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *