Despre condamnarea lui Adrian Năstase

adrian nastase

Cum nu mă prea uit eu la televizor, am aflat târziu despre condamnarea lui Adrian Năstase. Habar nu am pentru ce şi nici nu mă interesează prea mult, spre deloc.

După cum puteţi vedea, am categoria „Politică” pe blog unde s-a aşternut praful peste singurul articol din acea secţiune.

De ce nu scriu mai des?

Pentru că din seria „greaţă” şi pentru că „silă”.

Cum încerc să mai pun câte ceva pe acolo, cum mi se blochează mâna pe tastatură. Acum fac un efort uriaş şi încerc să-mi găsesc literele.

În comparaţie cu alţii, Năstase nu mi s-a părut niciodată antipatic. Ne spunea un asistent în facultate, fost consilier al lu’ Iliescu, despre faptul că Năstase avea o putere atât de mare, încât dacă le cerea colegilor de partid să vină la ora 12 noaptea să-i cânte o serenadă, aceştia săreau instant din pijamale.

De la putere maximă până la decădere, viaţa ne demonstrează că este doar un pas.

Instanţa a hotărât definitiv, deci este vinovat. Trecem mai departe.

Mai departe înseamnă să-i vedem şi pe ceilalţi, în cazul în care sunt găsiţi vinovaţi de către justiţie pentru că în ochii noştri nu există dubii, cum se duc şi ei undeva să nu-i mai vedem.

„Ceilalţi” fiind cei care au furat voturi în Parlament, care au condus beţi, care au tâlhărit jurnaliste.

Foto: PSD

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

2 comentarii

  1. Cu siguranta este vinovat, daca nu pentru ce a fost condamnat acum, pentru altele mult mai grave nestiute inca. Ca el sunt multi, toti. Nu exista parlamentar curat. E un mit, ca si mos craciun, toata lumea stie ca nu exista desi in acelasi timp toata lumea spera sa existe.

  2. Ca a intrat doar el , …da, insa mai sunt mii , afara liberi care trebuie sa fie acolo !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *