Despre Step Up 5: All In – Dansul dragostei: Batalia starurilor

step up 5 all in

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Step Up 5: All In (Dansul dragostei: Batalia starurilor) este, de departe, cel mai slab film din aceasta serie. Macar daca s-ar fi tinut de cuvant si ar fi chemat toti dansatorii principali ai filmelor de pana in acesta.

Nu a fost sa fie. Au uitat complet de Channing Tatum si Jenna Dewan-Tatum, din primul Step Up, precum si de Rick Malambri si Sharni Vinson, din Step Up 3D, filmul care mi-a placut cel mai mult, din toata seria.

Vedeti voi, fiecare Step Up, pana la acesta, a fost bun si unic in felul sau.

Primul Step Up a fost unul cu mai putin dans sau efecte speciale, insa care a reprezentat o adevarata poveste de viata, continand atat drame, cat si dragoste.

In al doilea Step Up, am vazut ceva mai multa miscare decat in primul, precum si multe framantari sufletesti si iubire.

Al treilea Step Up a insemnat o frumoasa poveste de dragoste, cea dintre Rick Malambri si Sharni Vinson, efecte 3D, dansuri de nota 10 si, in general, tot ceea ce iti doresti de la un astfel de film.

Cel de-al patrulea Step Up a insemnat cum sa aduci dansul si arta impreuna, pentru a scoate la iveala un spectacol unic.

Step Up 5: All In (Dansul dragostei: Batalia starurilor) nu contine nimic din toate acestea.

Scenariul pare ca a fost scris pe genunchi, atat de slab a fost. Actorii se suparau si daca trecea o musca prin fata lor. Nu exista o justificare a dramelor prezente in film, ci doar niste situatii care au legatura, mai degraba, cu copiii, decat cu oamenii mari. Asta inseamna joc actoricesc foarte slab si replici de doi lei.

Daca nu ai avut parte de o poveste la fel de frumoasa precum in celelalte filme ale seriei Step Up, te-ai fi asteptat ca macar dansul sa fie unul atat de bun, incat sa te faca sa uiti de astfel de lucruri negative. Nici vorba de asa ceva. In afara de dansul de la sfarsit, care a fost pus acolo sa mai indulceasca ceva care nu mai putea fi indulcit, nu am vazut nimic.

Step Up 5: All In (Dansul dragostei: Batalia starurilor) a fost ceva de genu’ „Hai ca p-asta il facem naspa, la repezeala, ca lumea iubeste Step Up, si ne revenim la urmatorul”.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *